Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sarataube

sarataube

Medlem
  • Registrerad 2005-03-08
  • Senast aktiv 2008-05-07
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen sarataube har skrivit i forumet.

1

Jag prenumerar på P1 Dokumentär, P1 Spanarna, P1 På minuten, The Ricy Gervais show via Itunes.

Men P1 Dokukemntär laddade bara ner ett program och sedan har det inte kommit fler fast det enligt SRs hemsida ska finnas nya... De andra "prenumerationerna" fungerar som det ska. Någon annan som har samma problem med just P1 Dokumentär?

Har ni andra fortfarande strul med Visakort på Music store? Mitt Martercard funkar men inte mitt Visa.... (olika banker iofs) Men problemet med Visa har varit sedan augusti för mig.

Jag var inne på teknikmagasinet och sa att jag skulle ha ett iskin. Kollade inte så noga (tyvärr) så när jag kom hem upptäckte jag att jag fått detta istället. Smutsen fastnar och det där skärmskyddet är som sagt värdelöst

Min helt nya har också låst sig ett par gånger (i samband med llyssning ljudböcker som jag sedan lyckats lösa med hjälp av att konvertera om mono till sterio samt att alltoid lyssna ett par sekunder på musik innan jag stänger ner ipoden....)

Dock har den alltid startat upp sig efter typ 12-24 timmar... Så vänta ett par timmar till. Fungerar det fortfarande inte tycker jagatt du ska beställa lagning av den. (De kommer då och hämtar den med bud osv så det är inte så mkt jobb med.)

/Sara

Det står att mitt batteri laddas när jag kopplar in USB-kabeln men den verkar aldrig ladda klart. Sista jag provade så laddade den i ca 4 timmar. Batterindikationr visade att batteriet var i princip tomt (också efter flera minuter...) och jag kunde lyssna ca 20 min sedan dog ipoden och jag fick ladda om den via "vanlig" laddare. Någon som varit med om detta? Ipoden är i bar aett par veckor och om jag laddar den via vanliga nät-adaptern så räcker batetriet länge. (Har Ipod 20Gig 4G)

Om det inte löser sig (med de tips som finns i andra trådar och på apples hemsida) då föreslår jag att du beställer service på din ipod från apple. Jag gjorde det med min ipod och det har hittills fungerat smidigt (den befinner sig just nu i en fabrik i Holland).

De kom med bud hem till mig och lämnade en kartong som jag sedan lade ipoden i. Beställde ett nytt bud som kom till mitt jobb och hämtade ipoden och dagen efter anlände den fabriken i Holland... Hoppas nu bara att den kommer hem snart också.

Och garantin ska gälla ett år så har du haft din ett halvår så är det såklart gratis att använda sig av appels service.

Lycka till

Sara

Finns det några nackdelar med att registrera sin ipod?

Ursprungligen av Susanne:

jo jag vet, det var ju det första man testade..

Har samma problem min startar inte alls.... Knappt använd ännu! Den startade upp helt plötsligt efter ett dygns vila men nu är den helt död igen... har beställt service!

Som sagt svårt att formatera om den när den inte går att starta. Datorn känner inte av att den är inkopplad.

Har använt min ipod i ca två veckor. I förrgår så dog den och ville inte vakna upp förrens ca 1 dygn senare.. *SKUMT* Jag hade redan hunnit beställa service så jag väntar på ett paket som jag kan skicka den till apple i.... Och tur var det för i morse så lyssnade jag fem minuter och tryckte paus för att det ringde på mobilen... och när jag skulle återuppta lyssnadet så var den död igen! Har provat alla tips och trix som står på apples sida och här, men inget funkar...

1