Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
rosenthal

rosenthal

Medlem
  • Registrerad 2004-11-13
  • Senast aktiv 2010-06-12
  • Antal inlägg 70

Foruminlägg

De senaste inläggen rosenthal har skrivit i forumet.

Ledsen att spamma tråden, men ProVoc... Oj, oj, oj! Hittade direkt en pvoc-fil med alla glosor från min gamla lärobok (Genki), och det här kommer avgjort bidra till att jag tar tag i plugget igen.
Stort tack Standout (och hojta gärna till om du har fler pvoc-filer att dela med dig av )!

Efter att ha tittat in ProVoc måste jag dock säga att det verkar betydligt mer funktionsspäckat än Genius (som dessutom verkar ha somnat in). SKa helt klart prova det. Tack för tipset!

Jag är själv väldigt förtjust i Genius (och använder det precis som föregående talar för att plugga japanesiska). Kolla in här: jrc Software: Genius

Har samma fundering, hade tidigare musiken på den externa disken, men nu skaffat en ny iMac, och vill självklart ha musiken (samt spellistor, etc) på den. Har varit inne i avancerat-fliken och juxat, men utan att lyckas åstadkomma något vettigt.

Några goda råd?

Med SafariStand (som jag installerade för fem minuter sedan, så jag kan öht inte uttala mig om programmet i övrigt) kan man få motsvarande tabfunktioner med ett tryck på "," och ".". Smidigt, säger jag.

Har liknande problem med min ver1 Shuffle, lampan lyser oranget, men den dyker inte upp på skrivbordet varken i OSX eller på Windows.maskiner. Detta ledde iofs till att jag köpte en sprillans ny svart Nano (vilket nog är det bästa köpet jag gjort), men det hade ändå varit kul om man kunde få igång den igen på ngt sätt, om inte annat för att använda den som USB-minne (eller kanske ge den till mamma, hmm..). Så även jag skulle uppskatta tips!

Johan: Tack för tipset, men det hjälpte tyvärr inte, utan symptomen kvarstod.. Några fler förslag?

effing:

Det är inga som helst problem varken med CD- eller DVD-uppspelningen, utan det är "bara" bränningen som strular. Att byta ut brännaren är dock inget alternativ, då blir det snarare så att jag köper en extern DVD-brännare, men än vill jag inte ge upp.

Tjo!

CD-brännaren (av modellen SONY CD-RW CRX800E) på min gamla trotjänare verkar ha gett upp geisten. När jag försöker bränna en CDR-skiva resulterar det i ett felmeddelande av typen "Brun failed. The device has drained its memory buffer", och jag undrar om detta månne kan vara ett mjukvarufel, och hur det i så fall kan åtgärdas?

På iBooken (G3, 700mHz) rullar OSX 10.3.9, om nu detta kan vara till någon hjälp, i ert försök att hjälpa mig, för hjälpen vore sannerligen... öhh.. hjälpsamt uppskattad.

Måste naturligtvis också dra mitt strå till stacken. Är rätt nöjd med hur det ser ut, dock lyckas jag inte få ner transparensen på kontaktbubblorna i adium till under 5 %, vilket är aningen irriterande. Ngn som har en lösning på mitt "problem"?

bj8: Jodå. Inställningar -> Konton -> Redigera -> Personligt.

Det är en synd att bumpa trådar, jag vet, men då jag inte lyckas få bukt på problemet gör jag det ändå, och sätter allt mitt hopp till Er, kära 99Macare!

(Det är f.ö. en 6280 med 3-abonnemang, om nu det kan vara till någon hjälp..)

Av någon anledning så sparar min 6280 temat som en .txt-fil, och det fungerar således inte. Någon som har koll på vad det kan tänkas bero på?

marcuskjohansson:
Tusen tack för det, har flera gånger (m hjälp av olika guider) försökt få det att funka utan ngn framgång, men nu funkade det direkt! Danke!