Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Trancedancer

Trancedancer

Medlem
  • Registrerad 2005-05-26
  • Senast aktiv 2007-10-25
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen Trancedancer har skrivit i forumet.

1

Testa Koss The Plug-lurarna...dom är grymma, ger högre volym och grym bas...volymbegränsningen i nya Classic ändrar man i inställningarna, och anger en fyrsiffrig kod varje gång.

Mvh.: Trancedancer

Hej...jag använde och testade också både Winamp och Anapod, men det funkade inte riktigt...så jag kör iTunes nu istället och allt funkar bra, men jag har inte laddat upp hela mitt bibliotek, uppdaterade till 1.0.2 i ipoden och hittills har allt funkar. Hoppas att ni andra också får ordning på ert!!!

Mvh.: Trancedancer

Hej Tomas!
Vet du...jag tror att vi sitter lite i samma sits, jag köpte min likadan ipod för bara några dagar sedan, satt en hel dag och förde över all min musik, betydligt mer än 40 gb, och allt verkade vara frid och fröjd..men så började problemen. Först var det många spellistor som helt enkelt inte spelades...fast att musiken fanns där, sedan så fick jag problem precis som du, och efter det ett meddelande att ipoden var skadad och att jag var tvungen att göra en återställning, vilket var mitt enda val, och i nästa sekund var all musik och mitt dagsverk borta med vinden.
Har haft ipod innan och inte haft dessa problem, vad som verkade vara en dröm, känns nu mera som en mardröm.

Ska se vad mer jag kan göra, återkommer när jag gjort något försök till...

Bra att du startade denna tråden!

Mvh.: Henke

En låt åt gången...? Förstod inte riktigt vad du menade...men gör du inställningarna rätt i programmet sköter den allt!

/Henke

Hej...jag använder Anapod Manager för att föra över och hantera all min musik i iPoden och varje gång jag ska föra över en ny spellista, så hoppar den helt enkelt över dom som redan finns i iPoden, således slipper man dubletter, men låtarna finns ändå med i alla nya spellistor du gör/för över!).

Det som är bäst med Anapod tycker jag, är att du helt enkelt bara högerklickar på en vanlig winamp-playlist i utforskaren, och klickar "skicka till ipod" och den för över alla låtar och skapar samma spellista i iPoden, enklare än såhär kan det inte bli!

Programmet och info hittar du här: www.redchairsoftware.com/anapod

Hoppas det var till någon nytta...och att du testar detta!

Mvh.: Henke i Skåne

Jag tror han undrade om du använt iTunes ELLER något annat program, det spelar nämligen roll tror jag, vilket du använt.

Lycka till!

Ursprungligen av Evelina E:

ja, det har jag

Hej...läs här och längta efter uppgraderingen som kommer ge oss Tetris i färg plus flera nya övergångseffekter till bildspelen i vår Ipod Photo!!!

http://www.appleinsider.com/article.php?id=1101

Hehe...välkommen i klubben!
Jag har ändå haft liknande prylar innan men jag hajade aldrig det....
Går hur bra som helst ju på det sättet!
Trevlig iPod-helg!

*HENKE*

Ursprungligen av Komf:

Får väl skämmas lite jag också. Har haft poden i ett par månader nu och inte förstått att man kan scrolla runt runt... hehe
:rolleyes:

Hej...visst funkar det att crossfada låtarna från din iPod!
Jag kör min musik från iPoden i Winamp via en plugin som gör att du kan köra crossfade precis som om du lyssnade från datorn, plus att låtarna du spelar visas i MSN för dina kompisar om du nu har en plugin för det...supercoolt!!!

*HENKE*

Ursprungligen av Trancedancer:

Hej...mitt allra första inlägg, verkar vara ett väldigt spännande forum! Ser så fram mot att ta del av allt vad ni skriver!

Åh, tack, TUSEN tack för tipset! Jag visste inte att man kunde skrolla genom att snurra runt och att det då går fortare och fortare, helt suveränt!!! Skrollade bara på ena sidan...där ser man hur lite man vet!

*HENKE*

Hej...mitt allra första inlägg, verkar vara ett väldigt spännande forum! Ser så fram mot att ta del av allt vad ni skriver!

1