Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
adjust

adjust

Medlem
  • Registrerad 2005-10-15
  • Senast aktiv 2005-12-12
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen adjust har skrivit i forumet.

Har bara laddat min ipod en gång och tycker ändå att den har klart över 5 timmar i batteritid. Tror också att skärmen tar mycket batteri. Men å andra sidan så leker jag rätt mycket med min nano och jag kan ändå lyssna många timmar...

Till er alla som vill skydda er nano och ändå vill ha kvar det extremt snygga utseendet. Använd zCover. funkar helt utmärkt för mig, till en början är de lite svårt att styra klickhjulet men det löser sig när man har använt den någon dag. Helt perfekt enligt mig..

Har haft min ipod några dagar nu och den är helt underbar SNYGG som få och repor behöver man inte oroa sig över om man använder zCover, som både är praktiskt och snyggt.

Ursprungligen av ridax:

Vad vem du skall få tag på? Det är ju bara att ringa kundtjänst och ange tracking-numret så fixar de en ny utkörning när det passar dig. Har du provat att ringa kundtjänsten och inte fått någon hjälp eller???

Jo jag har ringt dom och fixat det. Var inga som helst problem, förlåt för att jag förstörde din perfekta tillvaro med mina korkade frågor...

Ursprungligen av ridax:

Skall det vara så svårt att lista ut en enkel WEB-adress som http://www.tnt.se ??? Kräver inte så mycket fantasi, eller? Och har man sedan så mycket fantasi så står det med feta bokstäver ett 020-nummer... inte så svårt att få tag på dem med andra ord.

Angående ditt specifika problem. Antingen får du en lapp i brevlådan där de ber dig ringa eller så ringer de upp dig för att boka en ny utkörning. Så brukar det i alla fall vara.

Jag är MYCKET medveten om den hemsidan och jag HAR hittat nummer till olika avdelningar på TNT. Då jag nu är osäker på vem jag ska få tag på så FRÅGAR jag, för jag antog att någon på detta forum har varit i kontakt med dom förut. Ville kanske få lite råd också. Aja

TNT hade tydligen varit hemma hos mig idag, men jag var inte hemma :(:(
Hur gör dom då? kommer dom på måndag igen eller ringer dom mig? Kan jag ringa dom och säga när dom kan komma? Hjälp mig gärna med nummer så jag kan nå dom..

Ursprungligen av Magoozi:

DEN KOM IDAG!!!!
Underbart!

Hur kontaktade du TNT? Om det var via telefon, vilket nummer ringde du? har lite svårt att hitta de..

Guigzy, har din status ändrat sig hos TNT än?

Har inte hänt nåt mer hos TNT på snart 24 timmar. när kommer min Nano!?!?! jag har väntat nog, fast antar att den inte kommer komma förens nästa vecka, SEGA APPLESTORE! buhu

Ursprungligen av guigzy:

Verkar som om våra små spelare följs hand-i-hand då...segt.
Men vad gör dom i hong kong?? Det fattar jag fan inte...största omvägen.

haha, ja, såg nu att dom var på samma ställe. Förstår inte riktigt heller varför dom måste skeppa dom till hongkong, men nån bra anledning har dom nog Beställde du med eller utan gravering?

Följande står det på TNT för mig:

Date Time Location Status
26 Oct 2005 08:06 Hong Kong Consignment Received At Transit Point
25 Oct 2005 22:01 Shenzhen Shipped From Originating Depot
25 Oct 2005 10:43 Shenzhen Consignment Received At Transit Point

Applestor är för övrigt det segaste jag varit med om någonsin och det blir knappast nån beställning därifrån igen. Får hoppas att Nanon väger upp tre veckors väntan.

Hejsan, mitt första inlägg på detta forumet

hade beställt enligt följande
1. 4 GB
2. Vit
3. Gravyr - Ja - (latinskt citat) Nihil peccat nisi quod nihil peccat.
Hans enda fel är att han inte har några fel. (Plinius d.y)
4. 11/10/2005
5. Fortfarande Preparing Shipment idag(25/10)
6. Får se när den kommer
7. Internetbank