Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
minimunk

minimunk

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-11-02
  • Senast aktiv 2007-11-26
  • Antal inlägg 84

Foruminlägg

De senaste inläggen minimunk har skrivit i forumet.

Låter som det finns troll i maskineriet. Testat att få den lagad/utbytt på garantin?

Om du har installerat det som det står i installationsmanualen, och följt alla anvisningar så ska det vara fixat. Men du svarade aldrig på min fråga. Vilket operativsystem har du?

Om du har USB eller USB2 spelar ingen roll. Vad har du för operativsystem? Har du installerat drivisarna som du fick med på skivan?

Ursprungligen av lordset:

nice det här funkade ju prima. men det blev en jävla skillnad på styrka AKTA ÖRAT!

VA?

Nej. När du håller in paus-knappen så stänger du av den. Inte går in i sleep.

Om man stänger av den, så är det väll tanken att äpplet ska komma upp. Om du inte stänger av den, utan bara låter den ligga så den somnar in, då kommer du direkt in i menyn.

Personligen så har jag aldrig förstått varför folk stänger av sina ipods. Det är ju bara att pausa och sen sätta på "hold". Mycket smidigare.

Eindpeng: Kom tillbaka när du har haft den i några veckor innan du kommenterar hur lätt den får repor. Kan inte påstå att man kan göra en sådan bedömning efter att ha haft den i max 10 timmar.

Jag har inte haft nano, men det sägs ju att det är samma material. Dock så tycker jag att min har klarat sig ganska bra. Om man vårdar den med omsorg och ser till att alltid lägga ner den i det läderfodral som man får med när man stoppar ner den i fickan, så funkar det ganska bra.

Det ska nog inte vara några problem att använda båda, dock är jag tveksam till om du kan ha båda inkopplade samtidigt. Har du testat om det fungerar bättre när du stänger av automatiska grejer, så du får göra allt manuellt?

El_Nando; Ja Nej Kanske, blir mitt svar på den frågan i sånna fall.

Du kan inte med apple programvara göra det. Däremot så finns det massa program som kan göra sånt. De funkar olika bra, och kostar olika mycket. Har själv inte sett något sånt program som är helt gratis men det finns säkert det med.

El_Nando: Det beror på hur du menar. Du kan ju backuppa saker till din ipod, genom att nyttja hårddiskfunktionen. Däremot så kan du inte (by_the_book) föra över låtar som du har i ditt bibliotek på ipoden till datorn. Men om du lägger in en låt genom hårddiskfunktionen så kan du självklart flytta den fram och tillbaka hur mycket du vill.

Nej. Jag tror inte du kan synka videofilmer. Du får dra över dem manuellt från biblioteket till din ipod.

Hittade själv ett program som kan göra detta.
Länk: http://www.bluechillies.com/list.html?k=backup+ipod+pics

Dock är det ett betalprogram, och man får bara testa i 30 dagar gratis. Så om någon vet något gratisprogram så skulle det vara uppskattat.

Edit:
F c u k. Man kan bara föra över 25 bilder. Är verkligen i behov av ett lite generösare program nu...

Ollesallagetter: Har inte itunes öppet nu, men om du leker lite i 5 minuter så kan jag garantera att du hittat det. Testa att kolla egenskaperna för din ipod i itunes, och titta där om du hittar någon checkbox som kan låta passande.

Om du stänger av att den ska synka automatiskt så kommer inget att tas bort. Detta måste dock göras på båda dina burkar.