Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
minimunk

minimunk

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-11-02
  • Senast aktiv 2007-11-26
  • Antal inlägg 84

Foruminlägg

De senaste inläggen minimunk har skrivit i forumet.

Har ni båda testat att uppdatera alla drivrutiner som har med usbporten att göra, till den senaste versionen?

Ursprungligen av nimat:

... och inte begriper det fikonspråk som nördarna svänger sig med.

Medveten om att det är oss, vi som ska hjälpa dig, som du pratar om? Hur osmidig får man vara.

Personligen så tror jag inte att det är vårt språk det är fel på, utan snarare din läsförståelse. Ägna några minuter åt att läsa igenom nedan länkad tråd så ska du nog se att till och med du lyckas för över en film till din ipod.

http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=53016
http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=53276

Stäng av datorn då, då kommer alla program att avslutas och den kommer att koppla bort usbenheter. Sen kan du rycka din ipod.

Ursprungligen av henkeee:

borde man inte kunna söka rätt på sin favoritartist, lyssna albumet igenom och sedan spelar ipoden alla låtar och mappar som kommer efter favoritartisten?

Ja det kan man. [Music] --> [Albums] --> [All] --> leta rätt på första låten i albummet och börja spela den.

När den sedan är slut kommer den fortsätta med nästa låt, tills alla är slut i hela albumet. Då kommer den helt naturligt att spela vidare in på nästa album i ordningen osv...

Jag har haft samma problem.

2 frågor.
1. Har du ett usb2.0-kort från clasohlosson?
2. Har du servicepack 2 till windows xp?

Ja det funkar på video.

När jag skulle ändra "ipod" som står i titeln, så letade jag efter rätt sträng, trodde jag och ändrade glatt. Nu vill varken itunes eller ipod updater känna igen min ipod och hävdar bestämt att jag inte har kopplat in någon i datorn. Har därför två frågor:
1. Någon som vet hur man nollställer den så att updater hittar min ipod igen?
2. Har någon koll på vilken sträng jag ska ändra i för att byta ut "iPod" i titelraden längst upp till valfri text.

Ursprungligen av xtrem:

jag har aldrig hört en mp3spelare som klarar detta.

Jodå. De flesta skulle jag villja påstå klarar detta.

Någon som testat att bara uppdaterat så som de lite fint beskriver, så att alla låtar mm inte försvinner?

Någon som testat med ipod G5?

Nej, jag tror absolut inte på tomten...

Källan är apple. Jag mailade och frågade varför de valt att inte ha stöd för tvout på ipod nano. Svaret jag fick var att eftersom det inte finns något riktigt hårdvarustöd för tvout i ipoden så måste allt konverteras om, vilket tydligen resulterar i en egen plattform bara för att kunna skicka vettiga signaler till tven. Denna tar då upp nästan 2 gb, och det är därför inte så stor ide att plocka in den i en ipod som enbart har 4 gb minne.

Ni får tro vad ni vill. Jag håller med om att det låter överdrivet men samtidigt så kan jag inte bevisa motsatsen till vad apple hävdar.

Det är för att du stavat JayZ olika. Markera dem alla i itunes och döp om namnet till samma.

Ursprungligen av Se[BBB]e:

Obetydligt, på sin höjd några megabyte.

Eller inte. Det sägs att mjukvaran som krävs för att kunna visa film och bildspel via tvout tar nästan 2gb. Det är därför Nano inte har tvoutfunktionaliteten. Dock så tror jag att mjukvaran inte är inräknad i dina ex 30 gb utrymme, utan att den platsen som mjukvaran tar är utöver det lagringsutrymme som man är lovad.

Om den inte är ett år så kan du ju få ut en ny på garantin.

"jag vet hur man tar bort den där super-coola effekten som gör att låtarna ljuder in i varandra som är inställd från början".

Öh? Va? Vadå för effekt. Finns väll ändå inget sånt på ipoden.

Menar du att du kommer ut till översikten över alla filmer? Har du testat att konvertera en annan film. Kanske bara är fel på just den fil(m)en.

Ursprungligen av Se[BBB]e:

har någon noterat hur många som har problem med sina micro$oft windows? Men väldigt få har problem med sina macar... Inget specifikt till trådskaparen men användare som inte kan hantera en ostabil dator borde satsa på mac tyckar jag (och de flesta andra också). Endast de som kan mycket om windows (och står ut med det) bör skaffa det. Tråkigt men sant. Men jaja vi får väl stå ut med PC-datorer som strular.

Det finns ju bakomliggande orsaker till varför pc är större. Men att apple är helt efter när det gäller att bygga vettiga domänkontrollanter och servrar över lag, är säkert något som du helt missat.

Jag skulle sen vilja vända på biffen. Hur många med WindowsXp har någonsin haft problem med typ usbminnen, andra mp3spelare osv? Typ ingen, men ipoden krånglar för många alldeles för ofta. Detta måste ju visa på apples totala inkompetens när det gäller att skapa stabila drivrutiner som fungerar för alla, och vettigt kodade tillhörande program.