Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
biolotov

biolotov

Medlem
  • Registrerad 2005-11-23
  • Senast aktiv 2008-01-13
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen biolotov har skrivit i forumet.

Jag har en liten fråga som involverar en extern hårddisk, musikfiler och iTunes.

Jag har i princip all min musik på en extern hårddisk till min dator. Dvs mitt bibliotek i iTunes består mestadels med filer som ligger på min externa hårddisk. Nu till frågan:

Om jag startar iTunes UTAN att ha kopplat in min externa hårddisk kommer mitt bibliotek i iTunes att förändras då? Jag ponerar t.ex. att iTunes inte längre känner igen sökvägen till de flesta filer då de ligger på en annan disk som inte finns tillgänglig, och således tar bort dessa från mitt bibliotek. Jag vill gärna ha autosynk mellan min pod och iTunes. (Annars hade ju detta inte varit något problem) Vad tror ni? Är det någon som testat detta? Någon som har erfarenheter kring detta?

Jag har inte vågat testa detta, för det vore mycket otrevligt om något scenario liknande det ovan inträffade Vill gärna kunna ha autosynk mellan iPod och iTunes nämligen.

Lite mer info kanske: iPod G5 60GB, jag har INTE iTunes mappen på den externa disken utan på datorns interna.

Skulle uppskatta lite svar, ideer etc.

/Christoffer

myTunes funkade smutt att enkelt scanna din iTunes-katalog och sen uppdatera de som inte har covertart med covertart som programmet hittar i sin databas, eller nåt liknande.

http://www.download.com/SonicSwap-myTunes/3000-2141_4-10417089.html?tag=lst-0-1

Annars kan jag även tipsa om progget iCoverArt som också scannar katalogen så man får koll på vilka låtar som har och inte har coverart. Dock är detta bara ett shareware prog.

Jaja, vet inte om du/ni får användning för dessa, men jag fann lite hjälp med myTunes iallafall. Tyvärr så funkar det bara med större internationellat kända artister/album.

Möcket nöje!

/Christoffer