Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jonpatron

jonpatron

Medlem
  • Registrerad 2005-12-27
  • Senast aktiv 2009-11-05
  • Antal inlägg 89

Foruminlägg

De senaste inläggen jonpatron har skrivit i forumet.

inte min dag idag.. när man letar om konsumenträtt på www.kov.se då dumpar deras lösning.. out of memory...

Fungerade fint o synkade med iTunes. Helt plötsligt började iTunes o iPod om.. allt borta på iPoden och filerna började tankas ner igen.. om o om igen.. sedan kom en folder upp på iPoden. Inget fungerar. Har inte tappats eller farit omkring.. vad har jag för rätt som konsument?

Jag fick ett problem idag som gjorde mig bekymrad. Jag har haft min Ipod i 3 dagar och grejat med en massa musik. Extremt försiktig med den. Anslöt den idag som extern enhet från min XP maskin. Fungerade. Kopierade ett bib från XP till den. Gick i 2 sek sedan sa den att något vad skadat o den skapade mappen gick ej att accessa ej heller att ta bort. En liten ikon dök upp nere till vänster som sa att jag skulle köra chkdsk på Ipoden.

innan jag gjorde mer så blev min Ipod ominitierad o alla filer överfördes igen. Skumt beteende o inte särskilt förtroendeingivande.

Ska det vara så?

Hej! Det är en Clairion stereo enl märke på fronten. Jag ska dra ut den mha vekstaden för att se vad det finns för kontakter på baksidan. Återkommer...

min fru sa efter 5 min.. "den är min!"

coolt. låter bra. ser snygg ut. fungerade direkt. spelar via docka till min stero. madonnas senaste på 5 min till vardagsrummet....

schysst.

Hej.. har nu köpt en Ipod Video med docka o anslutningar till hemmastereon. Sockor tog jag också. Den för precis över låtarna o laddas... kul... fin produktpaketering - kul att plocka upp! Designad kartong tom!

iPOD produkten må vara fin men Apples Store är det inte. Svårt att få 100% koll på vad som behövs resp ingår då olika produken inköps.

Alternativt är jag dum i huvudet.

Så min fråga:
Om man köper en docka för 395 följer kablage med så att iPOD laddas då den stpr i dockan?

mvh

Tack för era svar! Jag ska kolla vilka ev ingångar min radio har o vilken modell. Ingen info finns i manual då det är en märkesanpassad stereo.

Laddström - följer det med till dockan?

Som jag ser det så behöver jag:

iPod Video
2 st dockor (en för PC o en till min stereo)
1 st Belkin hållare för bil.
en lösning med sladdar till stereon beroende på möjlighet.

Bilen känns mest osäker. Jag vill inte ha massa kablar som ska anslutas så fort jag ska åka någonstans.. det bästa vore en hållare med laddström som agerar som en cd-växlare just till min modell av stereo...

Då skulle antalet kablars som ska anslutas vid varje tillfälle reduceras till en minimum.

Mvh

Hej

ny på detta forum.

Jag vill ha en iPOD Video som jag kan ansluta till min hemmastereo och bil. Det ska vara enkelt att flytta de mellan pc, stereo o bl, dvs docka är krav. Laddström skall finnas i bil och vid stereon.

Vad behöver jag handla förutom iPODen?
Är överföring via FM-bandet en fungerande lösning? Finns denna lösning med docka för montage i bil?

Tacksam för svar...

mvh