Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
samoth

samoth

Medlem
  • Registrerad 2006-08-27
  • Senast aktiv 2010-03-06
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen samoth har skrivit i forumet.

Invisible shield. Finns bl.a. på istuff.se, om man inte vill beställa direkt från shieldzone.com, som gör dem. Är VÄLDIGT tunna och är tänkta att inte synas alls. Det gör de knappt heller faktiskt.

Tror att soft restart är: Hold från/till, håll sedan in valknapp och menyknapp tills den startar om. Altså inte play. Prova annars alternativen som finns i hjälpfliken på Itunes. Hur många som helst.

Hej
Lanyard funkar till 2g Nanos också. Har ett par, är inget "speciellt" men funkar bra. Letade också efter svarta men har inte hittat några.

Hej.
Har haft IS på två olika spelare i sammanlagt 6 månader. Har fortfarande inget att anmärka på . Sitter bra,är fortfarande orepade. Även plasten alltså. Har nämnt det tidigare, men om man har en Nano 2g så blir ytan blank istället för matt. Känns i mitt fall som att det är ngt som man kan leva med, iom att den uppfyller alla skyddsfuntioner på ett bra sätt. Hittills kanske jag borde tillägga.

Vad tråkigt, eller spännande, beroende på vilket humör man är på antar jag.

Tack!

Tjena!
Det har ju kommit en ny update till spelaren med buggfixar. När jag laddade ner var det kort med tid, så jag kollade inte vad det var för fixar. Är det någon som vet, alt. någon som vet var man kollar, i efterhand?

Antar att du provat återställning? (Knapplås till-från, håll sedan in valknapp och menyknapp)
Annars finns ju en massa felsökningsalternativ under fliken "Hjälp" (tror jag den heter) i Itunes.

Har skrivit om det ett par gånger och här kommer det igen: (sorry ni som läst det förut)

Kolla upp "Invisible Shield" på istuff. Den är bra. Sitter som fan, går att ta av och på, repas ej (haft i ett halvår) och påverkar inte funktionerna på något sätt. Den enda skillnaden, om man har en 2 g, är att spelaren blir blank istället för matt. Definitivt ett köptips.

kolla på istuff.se. Finns en hel del att välja på där, oavsett vad man gillar för prisnivå.

Kanske att den frågan skall ställas tilll teknikmagasinet?

Haft samma problem. (Inte batteriproblemet, men det andra). Vad jag gjorde var att systemåterställa datorn till en tidpunkt innan det hände. Jag tror att jag ominstallerade itunes också, sen gick det hela igång igen. Har skrivit om det här någon gång tidigare. Minns dock inte under vilken rubrik. Kanske att jag glömmer nån detalj nu som står i tidigare inägg. Det var ett tag sedan. Testa?

Funkade inte för mig. Antar att min spelare redan lät "lite"-

Teori: 2g är 25% ljusstarkare. Kanske har apple helt enkelt krämat på displayen, vilket leder till missljud (tydligen har vissa telefoner samma symtom) och vad updaten gör är helt enkelt att den sänker ljusstyrkan och därmed missljudet?

Apple borde om så är fallet helt enkelt lägga in en update som la till en "displayljusstyrkemeny".

Tjena igen.
Hittade detta inägg på apple.com/se. Kan vara värt att testa kanske?

"I myself have had this problem. i have almost fixed it but its not completely gone. go to itunes (7.0.2) click on the "Help" tab then click on the "check for updates" tab. download firmwire 1.1.1 onto your iPod nano and for some people it took the very irratating noise away and for others, like myslef, lowered the noise so i can only hear it about 1/2 an inch away "

Skall själv testa ikväll!

Ursprungligen av Berger:

Min tjuter också, har en 8GB jag med.

Min tjuter dock inte lika högt som din verkar göra, ett känt problem sa du? Är det något som är fel, eller går detta på garantin tror du?

Lust att berätta var du såg att det var ett känt problem?

//MVH Robin

Min tjuter/piper också lite. Hör dock inget på typ 40 cm avstånd. Lite störande är det dock faktiskt. Hade varit välpdigt intressant att höra om det är ett reklamerbart problem!

Inställningar-"blanda"-välj "av" och inte "spår " eller "album" tror jag borde funka...