Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
samoth

samoth

Medlem
  • Registrerad 2006-08-27
  • Senast aktiv 2010-03-06
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen samoth har skrivit i forumet.

Invisible shield från zagg.com eller istuff.se fungerar. Har haft den till samtliga ipods i min ägo, samt en mobil. Tidigare erfarenhet av den är att det fungerar hur bra som helst, även om den är lite jobbig att få på innan man lär sig. DOCK passade inte clickwheeldelen den här gången, till 4G, som för "R2D2.". Samma pris, kortare lev.tid på istuff.

Samma problem, ingen lösning, därmed ett meningslöst inlägg

Jag hade XP då och Vista nu, så jag kommer inte ihåg riktigt, men tror att systemåterställning låg under program någonstans. Kör via sök så lär det väl dyka upp. Sedan är det bara att välja en återställningspunkt på ett datum som ligger före då du fick problem. Good Luck!

Jag hade liknande problem med en 1st gen nano för ett tag sedan, som jag löste genom att göra en systemåterställning på datorn. Funkade bra sedan. Hade iofs inga problem med Nanon, men däremot med att datorn inte hittade den när jag anslöt.

Jag tror att de flesta som använder sig av Shuffle inte är så nogräknade när det gäller funktioner, eftersom den har ganska få Den är ju väldigt liten och smidig, men har ingen display, så den är begränsad.

Vad en tolvåring "behöver" vet jag inte riktigt, men om det helt enkelt är lite musik i lurar som är målet torde Shuffle räcka fint.

Om du skall sondera terrängen lite så föreslår jag cnet.com som har en relativt allomfattande recensionssida, med de flesta märken och modeller.

Jag har hittat info på apples forum ibland. Sonderade lite och det finns en del info om problemet. Det verkar vara lite "huskurstypslösningar", men folk verkar ha fått det att fungera. Det var rätt mycket text, så ni får titta själva, om ni vill. apple.com/se - support - apple nano discussion forums - sedan skrev jag "won't turn off" i en ruta. Lycka till!

Svar på min egen fråga: NEJ!

Ang uppdateringar: I tunes tonas ju låtarna om man vill. Hade en 1st gen 4 g förut och har för mig att den också tinade i låtarna efter en uppdatering. Köpte sedan ny 2nd gen och nu tonas de inte. KAn iofs minnas fel, men är det någon som vet om det har funnits eller finns möjlighet att tona i Nanon?

Markera alla låtar, eller de som du vill skall kunna spelas på högre volym - högerklicka - välj visa info - alternativ - välj lämplig volym i volymjustering.

Man kan också avmarkera alternativet "kopiera filer till mappen itunes..."under iställningar/avancerat. Då ligger iaf låten kvar på sin ursprungsplats, även om den hamnar i listan s.a.s. Annars är det väl bara att inte ha itunes som förval för låtarna tror jag, så har man löst hela biffen?

Löste sig med en ominstallering av quicktime. Så kan det gå!

Hej!
Har nyss installerat Vista i en ny fräsch burk.Allt verkade bra, men en dag slutade itunes att fungera. Felmeddelandet säger just det- att itunes har slutat fungera. Iofs med tillägget att "vi meddelar när vi vet något" eller något i den stilen. HAr provat ominstallation, systemåterställning och lite annat smått och gott. Vet någon något?

Antar att du menar "hörlurshalsband"? Om det är ett sådant - nyp tag i kortsidorna på fästet till lurarna och lossa ena sidan lite lätt först. Efter det lär det vara lätt att lösa resten.

Är inne på min andra Nano, en 2gen 8g. Köpte, precis som till den gamla en IS omgående. Fick efter ett tag reklamera den för ett "pipljud" från displayen. Fick då skala av IS:en för att kunna lämna in spelaren. Det blev INGA limrester eller något annat, den såg ut som ny helt enkelt. Dock blev IS:en lite naggad i kanten på några få ställen - valknappen och baksidan- där jag fick använda naglarna för att få av den. Mailade då till shieldzone, fast jag köpt den av istuff, och efter lite korrespondens fick jag en ny, fick betala portot själv. De skickade en ny och om jag ville att livstidsgarantin skulle gälla skulle jag skicka den gamla. Schysst tycker jag!