Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Våra prognoser

Det här visar Apple upp 9 september

På onsdag är det dags. 99mac sammanställer förhandsuppgifter och rykten och ger våra prognoser. Vad visar Apple upp från scenen?

Apples största event någonsin?

Det är åter september, och på onsdag kväll klockan 19:00 svensk tid är det ännu en gång dags för Apple att hålla hov inför en samlad världspress. 99mac kommer som vanligt att liverapportera över Twitter, samt bevaka presentationen som direktsänds på nätet.

I år använder Apple en större arena än tidigare år, nämligen Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco med plats för 7 000 besökare. Enligt uppgift ska lokalens storlek spegla eventets omfattning vilket vittnar om att vi i år får se en lång rad lanseringar.

Apples september-event brukar vara företagets största, åtminstone vad gäller ny hårdvara. Vid förra årets evenemang släpptes de nya större telefonmodellerna Iphone 6 och Iphone 6 Plus, och dessutom visade Apple upp det mobila betalsystemet Apple Pay samt den smarta klockan Apple Watch.

Men vad får vi se i år? Rykten och förhandsuppgifter har cirkulerat i stort sett hela året, och kring vissa produkter har det viskats om en nära förestående uppdatering ännu längre än så. Här sammanfattar 99mac den senaste tidens rapporter och gör våra egna bedömningar inför den stundande Apple-festen.

Kommentarer
28 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.