Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pissenisse

Pissenisse

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2007-01-09
  • Senast aktiv 2018-07-17
  • Antal inlägg 59

Foruminlägg

De senaste inläggen Pissenisse har skrivit i forumet.

jag följde denna guiden som använder iPlus

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=765

återställ telefonen innan och vänta minst fem minuter i slutet, då installerar den installer mm. Verkar lite krångligt att man ska in i terminalen men det var simpelt, bara skriva som det står.

Vet inte riktigt skillnaden mot ZiPhone, tror att det är något med bootloadern som är bättre med iPlus men ziphone funkar nog också bra, fast det har jag inte testat.
Lycka till

Finns det något annat sätt att nå exempelvis ett trådlöst nät i skolan eller på stan, ex FON, telia homerun och liknande, alltså där man kommer till en webbsida som man måste logga in sig på när man ska börja surfa?

hehe Jag var väldigt inne på en iPhone "nano" förut för att litet är/var en stor prioritet för mig vad gäller mobiler. Trodde aldrig jag skulle ha användning för en webbläsare eller mailklient.

Nu efter fem månader med iphone så tror jag inte att jag hade klarat mig utan safari och mail i telefonen, använder de i princip dagligen under tråkiga föreläsningar

Är väldigt irriterad på att den inte lagrar inloggning och lösenord då jag måste knappa in det för att surfa i skolan.

Se vad iTunes säger, prova att synkronisera om, annars vet jag inget förutom att köra en restore.

Det tar ju inte så lång tid att göra det nuförtiden, med ziphone eller iPlus eller liknande program, även om det är lite segt. Finns bra guider här på forumet. Tog cirka en halvtimme för mig med iPlus.

Om du har SSH installerat kan du säkert ta bort programmet manuellt via sFTP, men det vet jag inte hur man gör. Hoppas någon annan kan hjälpa dig.

kan du inte komma in i installer och avinstallera? Och vad säger iTunes?

vad jag förstår går det att ha flera kalendrar men det syns inte vilken kalender ett event tillhör. Man väljer också i iTunes vilken kalender som nya händelser ska läggas till i, det går alltså inte att göra i iPhone mig veterligen. Det kanske finns något program i installern för att färgkoda kalendrarna?

jag har samma problem, jag läste tillbaka till en gammal restore. ska testa era tips och se om något fungerar.

EDIT: Nu funkar det. Nollställde synkroniseringshistoriken i iSync, gick till iTunes>>iphone>>info och tryckte i rutan "ersätt informationen på iphonen; kalender" under avancerat, synkade och nu funkar det.

Senast redigerat 2008-03-10 14:25

ex iphone.break.com har också konverterat videor så man kan se dem från sin iphone. Även apple movie trailers går att se

Man måste installera OpenSSH, ligger i installern, om du inte redan gjort det. defaultlösenordet för att ansluta via ssh är alpine för 1.1.1. Du kan också prova dottie och mobile som lösenord.

Söka på forumet fungerar också riktigt bra, ex:

http://www.99.se/program-spel-foer-iphone/231217-far-kontakt-via-sftp-hjaelp.html

http://www.99.se/iphone-mobiltelefon/227265-ssh-sftp-till-iphone.html

Senast redigerat 2007-12-17 04:54

Låter läskigt, jag har också installerat summerboard uppdateringen och det fungerar för mig. Jag har kanske inte startat om efter iofsig, och nu vågar jag inte testa det heller

Försökte senare ta bort summerboard, det fungerade inte alls, den tog bort typ halva så summerboard ligger kvar i installer och som ikon men den funkar inte.

Jag är sjukt nöjd med min iPhone, även om telefondelen krånglar ibland, som för mbp. Ibland går det inte att ringa, den vägrar koppla upp, har även varit så någon enstaka gång med inkommande samtal. Men det är inte tillräcklig irriterande för att jag skulle få för mig att byta, inte en chans.

Jag har också samma problem. Tack för tipset ska prova att köra utan dim wallpaper, hoppas det hjälper.

99.se 4 Life

Ursprungligen av Johan S:

Flyttade tråden till rykten.

Anledningen till att han lade tråden i nyhetstips från början kan ju ha varit att ryktesforumet inte syns från 99iPhone, som trådskaparen verkar mest intresserad av. Kanske ska vara med där också.

Det är inte lätt för en oinvigd att veta att Apple inte har några butiker i Sverige, Machuset har ju en stor flagga med ett äpple på till exempel, om man inte bryr sig så mycket om apple utan snarare om iPhone. Givetvis ska man få påpeka det faktum, men man ska nog inte förutsätta att alla vet det.

polyshop.se om man inte orkar hosta egen tillverkning de fixar allt fast de blir ju desto dyrare att blanda in en tredje part tyvärr. bara ett tips.

jag vill definitivt ha en!