Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ciryon

Ciryon

Medlem
  • Registrerad 2002-01-10
  • Senast aktiv 2012-12-05
  • Antal inlägg 2846

Foruminlägg

De senaste inläggen Ciryon har skrivit i forumet.

Tycker iLove är ett bra namn som passar många människors inställning till sin dator/ipod/iphone.

Lycka till, Esse!

Min wifi fungerar inte heller efter uppgradering till 2.0 på 2G iPhone.

Hoppas det här löser problemet med död wifi på uppgraderad 2G-iPhone. :/

Jag och andra har stora problem med wifi efter uppgradering till 2.0-mjukvaran. Trådlösa nätverks hittas ibland, tappas bort slumpmässigt och ofta hittas inga nätverk alls under "Wi-Fi Networks" i Settings.

Fler som har det här problemet?

Ursprungligen av Pierre/M-stad:

Tydligen så funkar det bara med Leopard. Kör du Tiger?

Nej, jag kör 10.5.4 och har senaste iTunes. Mysko. Läste på iphone-dev's blog-kommentarer att det är fler som har det här problemet och att det ibland har hjälpt med en omstart (!) men inte här.

Pwnage Tool 2.0 vägrar att starta. Bara studsar i dockan och fryser sen.

Update: Däremot startar det på min gamla PowerBook G4. Ska testa uppgraderingen där istället.

Update 2: Haha. Nu funkar det inte starta på PowerBooken längre. Det jag gjorde var att tanka ner 2.0-uppdateringen i iTunes. Sen startade inte pwnage tool längre.

Senast redigerat 2008-07-20 10:38
Ursprungligen av Trineo:

Frågan sen är ju bara hur det blir med inloggning på homerun... måste ju till nån app för det så man slipper skriva inloggningsuppgifter hela tiden. Nån som vet hur det funkar i dagsläget?

Får mig att tänka på de där programmen som fanns för att automatiskt logga in på ADSL-internet när de krävde manuell inloggning innan nätet gick igång.

Sen är det också jäkligt trevligt att Telia Homerun ingår i abonnemanget. Bara det kostar normalt sätt 374 kr i månaden för flat rate. Jag tycker det ständigt poppar upp Telia Homerun när jag kollar wifi-nät, framför allt i stadskärnor och vid hotell. Täckningskarta här: Telia Homerun

Ursprungligen av petterf:

Jag tycker att vi fasen ska meddela Telia hur vi ser på deras prismodell och att vi vägrar acceptera den.

Hehe. Jag är fullständigt övertygad om att Telia kommer sälja sjuhelvetes många iPhones ändå.

Ett vedertaget sätt att visa missnöje över en produkts pris är att helt enkelt inte köpa den.

Vid första anblicken verkar det väldigt dyrt. Men... hur mycket data behövs *egentligen* för 3G-surfning med iPhone? Om jag sitter en timma med dag och surfar, läser, använder mest iPhone-optimerade sidor - vad kan det bli 10 MB per dag? 20 MB? Det blir 310-620 MB i månaden och då behövs det största abonnemanget. Men å andra sidan kanske en timme per dag är alldeles för mycket (bara 3G, ingen wifi). Det skulle vara om man pendlar till jobbet kanske?

Aftonblaskan:

På er hemsida har folk sedan en tid kunnat anmäla sitt intresse för Iphone. Hur många har gjort det?
– Det har varit ett oroligt stort intressee, som har överträffat våra förväntningar med råge.

Ursprungligen av fredrikwelander:

För känns det som Telia mobil till vänner (Telia.se - Bredband, Telefoni & Digitaltv - hr hittar du tjnsten fr dig!) i kombination med flatrate 199 kr/mån är en vinnare. Ringer lite. SMS:ar lite, men använder mail, safari, googlemaps etc en hel del.

Den fasta kombon för 268 kronor/mån plus lite kaffepengar för samtal känns strålande. Egentligen oavsett pris på telefonen. Det här var vad jag ville se. De nya abb:en känns som de kvittar. Tror inte de kommer funka i jämförelse.

Allright, om det här stämmer så är det helt acceptabelt.

Stor besvikelse att det inte är fri datatrafik över hela linjen. Jag kommer nu förmodligen bli tvungen att betala en hel del för massa onödiga röstsamtalsminuter jag inte behöver.

Oavsett politisk läggning har jag fortfarande inte talat med någon som är för ett införande av lagen. Är det någon här på 99mac som faktiskt tycker FRA-lagen är en bra idé så det kan bli lite debatt?

Oavsett politisk läggning har jag fortfarande inte talat med någon som är för ett införande av lagen. Är det någon här på 99mac som faktiskt tycker FRA-lagen är en bra idé så det kan bli lite debatt?