Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ciryon

Ciryon

Medlem
  • Registrerad 2002-01-10
  • Senast aktiv 2012-12-05
  • Antal inlägg 2846

Foruminlägg

De senaste inläggen Ciryon har skrivit i forumet.

8-12 november är det dags igen för Øredev i Malmö!

Øredev är en utvecklarkonferens, kanske den bästa i norra Europa, som sätter utvecklaren i fokus och handlar om att dela kunskap. Det här årets tema är "Getting Real" och syftar till att ge möjlighet att hitta de rätta verktygen och de bästa metoderna. Realisera dina idéer!

Varje dag på Øredev börjar med en keynote av en känd och inspirerande talarare. I år är det Jeff Norris från NASA, John Seddon (mannen bakom System Thinking) och Nolan Bushell (grundare av Atari).

För oss Cocoa-intresserade blir det massor av godis. T.ex. kommer Evan Doll, som höll den populära kursen i iPhone-programmering på iTunes U (sedd av miljoner!) och lär oss mer om iPad-utveckling och tips och tricks med UIKit och XCode. Dessutom blir det sessioner om bl. a. Core Animation, Cocos2D och tips på hur man blir framgångsrik i AppStore.

Kolla hela schemat på Oredev.org/2010

Om du är intresserad av att registrera dig, kan jag ordna 15% rabatt. Skicka ett privat meddelande till mig här på 99Mac.

Även om du inte har möjlighet att vara med kan alla se gratis video från sessionerna. Se t.ex. förra årets Øredev här: Videos 2009 - Oredev.org

Ciryon

Du borde fått varning på delegatmetoden du använder. Korrekt signatur numera är:

- (void)imagePickerController:(UIImagePickerController *)picker didFinishPickingMediaWithInfo:(NSDictionary *)info

Spillde precis ett glas vin över min iPhone. DOH! Nu funkar inte högtalaren för att spela musik utan hörlurar längre. Däremot funkar högtalare för ringsignal. Jag kan dock inte se några fuktsensorer. Kanske bara att vänta och hoppas på det bästa.

Någon som har lyckats få Invitations att synas i iPhones kalender?

Ciryon

Senast redigerat 2010-01-22 20:56

Checking in! Kul att se lite old-timers.

Ciryon

*bump*

Första mötet är på tisdag 11:e augusti!

Lyssna på senaste Macradion så kommer sanningen fram:
http://www.ilove.nu/macradion/macradion-40-peter-x-2-gabriel

Jag har en extern hårddisk ansluten till en iMac och hade gärna velat använda den då jag kör med iMovie på min MacBook Pro. Går det? Jag har anslutit den som en nätverksdisk, och den syns i iMovie, men har bara ett utropstecken brevid sig.

Ciryon

Måhända uppmaning till brott, men sjukt läckert att köra Mac OS X på en liten Netbook. Blir nästan sugen...

Matts E. Lindmark, kul att du gillar Xperia. Jag är genuint förvånad, eftersom jag själv provat telefonen, och undrar om fler tycker som du. Finns det någon försäljningsstatistik tillgänglig?

Ursprungligen av Goflorp:

Varför inte:
Kör lagligt, använd hjärnan, installera inte konstiga saker från skumma sidor.

Håller med helt.

Jag tror absolut att detta kommer bli mer och mer vanligt. Det gäller att vara försiktig och tänka efter varje gång det kommer upp en fråga att skriva in lösenordet. Dessutom är det förstås en risk med piratkopierade program. Vill du vara säker, kör lagligt.

Ska bara påminna om att hyrfilm från iTunes är fantastiskt trevligt. Det finns också "Movie rentals of the week" som bara kostar $0.99. Just nu är det bl.a. Monty Python's Quest for the Holy Grail och Reservoir Dogs. Sen att det inte är DTS-ljud tycker jag personligen inte spelar så stor roll, om jag vill ha top notch kvalitet är det bluray som gäller.