Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
creability

creability

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-04-12
  • Senast aktiv 2015-02-02
  • Antal inlägg 53

Foruminlägg

De senaste inläggen creability har skrivit i forumet.

90 sidor klagomål om detta på Apples supportsidor.
Apple - Support - Discussions - Hard drive click + beep ...
där handlar det uteslutande om 7200 varvarna. Min piper och hackar ibland och fryser samtidigt upp till 10 sekunder. Snacka om att en firmware fix hade varit välkommet!

men det finns inte i ett "find" fönster. Alltså när jag kör "krigla+F" och har en hög sökresultat kan jag ej få dem i storleksordning. Eller?

Insåg just att det där som någon sa var så jobbigt med nya styrplattan bara är en inställningsgrej - tycker jag i alla fall. Jag använder mer eller mindre aldrig det klickande som låter "klick" utan "duttar" bara till styrplattan som man ju kunnat göra länge. Testa att ställa om, t o m med "drag lock" fungerar otroligt bra tycker jag. Good luck!

att skärmen är skev ansågs inte vara fel nog, bara kosmetiskt sa de på en Apple store i USA och min tjej fick surmulen traska hem med sin igen, men det har funkat bra, inga problem, bara lite störande.

Hej, jag skulle vilja ha saker och ting organiserade efter storlek i mina finder fönster (alltså så att jag kan klicka i topraden där det står "name", "Date Modified" etc. Det fanns size förut, men inte mer och jag hittar det inte? Nu står det ju naturligtvis inte så på svenska men det är ju skärpta människor på den här siten så...

Tacksam för hjälp!

7 dagar tidig är den nu på lastbilen. Jag besvarar mitt eget inlägg med följande:
Shanghai, CN - Incheon, KR - Warsaw, PL - Cologne (Köln) - Maia, PT (Porto) - Lisbon där jag är.

Hej, någon som vet hur en Mac kommer från Shanghai till Europa? Den skickas av Apple med UPS, som vanligt, men tar den vägen över UPS HQ (som jag har för mig ligger i Texas eller Atlanta? Eller har de varit aningens slugare och skickar den direkt till Europeisk uppsamlingsplats? Tacksam för svar, jag har fantastiskt svårt att sitta och vänta på min nya MBP!!!

Det var ju ett alldeles utmärkt trevligt svar som gör att jag kan låta plånboken vila lite. Ska testa VBox och gillar jag det inte testar jag de andra också och återkommer med mina erfarenheter. Tack!

Ganska exakt ett år har gått sedan denna tråd hade några inlägg, vad har hänt sen dess? Vilket är bäst nu? Parallels eller WMWare - eller något annat för den delen? Sitter och väntar på en 2.8 MBP så jag måste bestämma mig. Mycket tacksam för tips!

Nu har jag äntligen beställt! 15", 2.8 med en 500 Gigs 7200 varvare. Är det ngn som testat en sån och vet hur en snabbare drive påverkar batteritiden och givetvis prestandan? Skulle vara kul att få höra. Jag är utomlands och har beställt med US keyboard, det plus det faktum att jag ville ha en snabbare drive gör att det tar ett par veckor, men den som väntar på nåt gott.... och hela den biten

Det "Wire" säger. nämligen. "detta gör du enkelt själv" är egentligen vad jag är ute efter. Jag är själv fritidsscuba-diver, men är inte ett dugg intresserad av att skriva program själv (eller ngn typ av script alls). Jag vill köpa en lösning och jag tror att det finns många med mig.
Jag får upplsag här, och tackar för dem. Naturligtvis får alla inte samma gensvar men man kan ju alltid försöka.

Tack för era kommentarer, men jag vill ha MÅNGA fler att sålla bland.

Tack för allt hittills!

Creability

Att antingen göra något gratis eller inte alls tycker jag är ett utomordentligt dumt svar. Jag har en god vän som vill ha en web site för ett ganska stort företag. Han frågade mig för han vet att jag är ärlig och jobbar hårt och att han kanske får lite "prut" på priset. Jag kan givetvis inte sänka 2 veckors arbete utan att ta betalt. Jag tycker den regeln gäller vare sig det handlar om loggor eller broschyrdesign.
Sen tycker jag Soul8o8 har fattat saken alldeles rätt, det hela har ju att göra med i vilket sammanhang din design ska synas och vad det tagit dig för tid för idé/produktion. Kolla på folket på Elance, där gör man loggor som folk blir jättenöjda med för 300-10000, man måste ju ha koll som företagare på prissättning, Volvo kostar ett pris och förväntar sig en specific service, och precis som ovan förväntar sig honungsodlaren mindre och betalar mindre.

Tack för alla inlägg ovan, en hel del tänkvärt!