Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
doggenikke

doggenikke

Medlem
  • Plats Borås
  • Sysselsättning Datorintressen , fotboll , kompisar m.m.m.m
  • Registrerad 2007-12-30
  • Senast aktiv 2010-09-18
  • Antal inlägg 267

Foruminlägg

De senaste inläggen doggenikke har skrivit i forumet.

A ja vill också se livevideo !

Ursprungligen av Micke F:

Berätta mer! Har Wii.

/M

Om du trycker på quickplay , så kan du trycka på blå knapp , då kommer du till Bonuslåtarna , där har du bland annat Trough fire and flames med dragonforce som är den mäst populära låten till GH3 , nu vet jag inte om det är där du laddar ner alla bonuslåtar som finns eller om det är ute i startmenyn , men jag kan kolla upp detta , du kan leta lite där iallafall så länge !

Du har väll laddat hem alla bonus låtar ? det är en del !

jag gillar nokian , hitta ett program där man kunde scanna coolt scanna varor på city
filmkameran är det bästa typ , spela upp på tvn och det blir nästan som en vanlig filmkamere (tro mig ) !

Men blir iPhone sen när den kommer ut här .

min polare markusss läser inte så mycket här längre , men nej inga pengar .:tveksam:
lurad , inte så mycket att säga , ni har sant när ni säger att postförskott kanske inte kan va säkert heller , men jag har aldrig blivit lurad på det , gjort över 40 köp via det.. men men !

okej , nu har jag tröttnat på dessa funktioner , ingen installer ...mm , hehe , men grymt bra kamera och video kamera .. får la hålla mig till det tills iPhone kommer till sverige.. gött att jag kan mätta upp moppar med gpsen också

Jag har nu bytt ! en så länge så ångrar jag mig verkligen inte ... saknar inte iphone än .. kanske touchscreenen och så lätt att använda... fick pilla ett bra tag innan n82an va som jag ville ha den .. men filmkameran är sjukt bra , spela upp på tvn innan ..du ska bara se.. och det va någon som sa att kameran inte var bra ? haha .grym !

Har den tills iphone 2 kommer !

vart hittar jag bilderna i winscp ?

Ursprungligen av sanfridsson:

E d bara kamerabiderna så kan du göra det som med en vanlig digitalkamera. iPhonen dyker upp i utforskaren. Sen är det bara att dra över dom till datorn.

Jo men det vet jag . det är dom jag har synkat från itunes .. sen installera jag om datan .. trodde man kunde synka tillbaka dom ..fuck ...måste fixa detta ..

HEJ ! ska skicka iväg min iphone idag ! och måste ha ett program så att jag kan föra över alla mina bilder till datorn ! vill inte förlora dom ! snälla hjälp någon elite !!!

Vill endå ha iphone 2 med 3g.. köper den sen .. kör på nokian så länge ! återkommer när jag har fått den med kommentar om jag har ångrat mig eller ej