Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
doggenikke

doggenikke

Medlem
  • Plats Borås
  • Sysselsättning Datorintressen , fotboll , kompisar m.m.m.m
  • Registrerad 2007-12-30
  • Senast aktiv 2010-09-18
  • Antal inlägg 267

Foruminlägg

De senaste inläggen doggenikke har skrivit i forumet.

Ursprungligen av psike:

Du kommer att ångra dig. Det säger jag utan att ens ha fått min iPhone levererad och endast har en touch som substitut. Men när jag var i din ålder så bytte jag telefon som farsan bytte sockar. Ångrade mig mången gång.

MEN, du har redan bestämt dig. Byt och ta kostnaden som uppkommer när du vill byta tillbaka som en man. Vis blir man bara av erfarenhet

Ska tästa den ... testade en n95a igår .. fanns ju fan inget att göra men men .. säljer 82an om jag ångrar mig och köper en iPhone igen .. iphone går ju för 3000 och uppåt på blocket nu så .. ska no inte va nåra problem ! enda stora positiva är ju att jag får min iPhone bortbytt , då jag sedan kan byta till em 3G iPhone. Tror inte man får sålt / bytt en iphone utan 3G senare...

Ursprungligen av soft:

Grattis till att bli 1 år efter alla andra med att köpa iPhone.

Håller med er andra , va det nödvändigt ? är det ett måste på att köpa allt 1 dag efter releas ? hmm.. han kanske inte har haft tid / pengar till iPhone innan ..säger iallafall grattis till dig om du får en ! lycka till me den , du kommer ligga me den hela natten , tro mig

Ursprungligen av b0bben:

Mitt råd är: Byt till N82. Sen när du har haft den i 1månad och är redo att gå tillbaka till iphone (för det kmr du vilja göra) så är det bara o sälja, och köpa en iphone igen.

Båda 2 får man rätt bra betalt för, lite kommer du säkert att förlora på det, men då har du iaf vetskapen om att n82 suger.

mvh
b0bben

Det är sant , blir nog så .. ska få en liten mellanskillnad också. Kör på det ett tag och går sedan tillbaka till iPhone om jag så vill det ! Vill ha bra kamera ... men endå iphone är så sjukt nice med touchen ..ipoden osv.. men men ! vad tror ni den kommer kosta i sverige sen ??

Ursprungligen av rhesus:

Det som är "gött" med iPhonen är ju iPod-delen och webbläsaren. Det är ju sjukt nice att kunna se film på flyget, lyssna på musik på jobbet, surfa och kolla mail överallt med samma pryl.

Byter du till N82 får du en en halvkass webbläsare, en snudd på oanvändbar mediaspelare och en halvkass kamera (visst 5Mpix, men hur bra är optiken?). Nåja, smaken är ju olika.

Jag är 16 år , leker mäst med min .. sen har jah inte telia så jag kan inte använda engde....å haha , den kameran är no rätt bra ska du se. turbo 3g + GPS .. jag tror jag ska byta och köpa en iphone sen också ! .. får ju aldrig 5000 för min.. ( som n82an kostar )

Ursprungligen av Eva:

Jag tycker nog att du ska byta. Har man väl börjat längta efter någon annan telefon så brukar det vara svårt att sluta tänka på det. Nu har du ju också chans att få bra betalt för din iPhone vilket kan vara svårare om/då det kommer en nyare modell.

Det är faktist sant ! , iPhone är billiga nu ! , nokia n82an går för runt 5000 i butik ... vilket man inte får för en iPhone på blocket nu ... i julas sålde jag en iPhone för 5700 på 20 minuter .. men då får ju efterfrågan större. Sen om jag inte gillar nokian så kan man ju köpa en iPhone igen

menmen...

Ursprungligen av Tangen:

Man nöjer sig med den gamla, tills den nya kommer och man har den i näven istället, sälj tv´n och köp en mac, så är lyckan tiodubbelt stor

Kolla film osv på en mac ? spela ps3 på en mac ? haha nje.. men , får inga tips om "sjukt" bra program från installer . orginalprogramen tröttnar man på 10 min. det enda som är gött är touch screenen , men vill också dra upp 5mp kameran å ha turbo 3g ... men iphone är såå mkt snyggare !

sedan så vet jag ju inte hur det blir med iPhone nu , med 3g och hela den biten. Känns lite meninslöst att nöjja sig med "den gamla" iPhonen sen när den nya kommer... då kanske det är lika bra att byta bort den och känna på nokian och sen isåfall sälja den och köpa en i sverige .. ? inte sant ?

@doggenikke. Kör du Mac eller win?[/quote]

Förstår er , beslutångest ... turbo 3g och 5 mp kamera .. mums .. men endå ??

Jag kör win. Vill ha mac men pengarna blåste bort på en tv nyss ...

/niklas

P.S ingen som har n82 och kan säga något ?

Tjena , har haft min iPhone nu ett tag , kännt på den och den är sjukt bra. Älskar den.
Under den senaste veckan har jag ägnat lite tid till att kolla på Nokias n82. Tycker den är sjukt grym också... Har funderingarna på att byta , men känns lite fel då jag kommer sakna den grymma touch känslan osv. Skulle vilja veta vad ni tycker ? jag vet inte vilken som är bäst .. men jag vill alltid ligga på topp ... någon som kanske har känt mycket på de båda som kan skriva en kommentar ?

/Niklas

I vissa fall kan det faktiskt vara så att kopior kan vara bättre än originalet men det är inte lika ofta som man ser en kofta...[/quote]

Haha, så du menar att cecten är bättre med 128 mb minne eller va den har ? såg en film där dom visa den , när man skulle scrolla lagga det mer en min gammelfarfars äldsta dator !

Ursprungligen av Baron:

Installera iTunes 7.6 och testa?

Precis. kör på 7.6 så kommer det lösa sig !

aa jag för försöka på det , tack så länge ! om det är någon som vet ett program som fungerar så säg till

//niklas

Ursprungligen av kenjon:

Sök... både på 99.se och Google, det finns massor av program för sådant.
Eftersom Apple inte stöder det måste du installera ett särskilt program för det....

sökt , men tycker inte det ger så mycket att söka ! kommer upp en massa annat kraffs.
Jag kör vista så måste ha ett program för det .

/niklas

tjena ! är det någon som har en enkel förklaring till hur man lägger in låtarna från iPhonen till datan ?
//niklas

jag är nöjd med min iPhone , men det som folk missar är att iPhone är inte samma telefon hela tiden ? som Dr Tinnitus säger , det finns saker som han skulle vilja ha som inte finns men det kommer .. bättre räknare t.ex kommer ju med 2.0 .. apple kommer med nya uppdateringar och program hela tiden.. ! kunde du uppdatera och slänga in en massa program i din SE Dr Tinnitus ? SE släpper nya telefoner varje dag , inte tycker jag att dom släpper något interessant , iallafall INTE mot iPhones läkraste funktioner. Apple släpper sin första mobil, står kvar på den och släpper nya uppdateringar istället för en ny var 10 minut. Jag står klart på apple och iPhone sida ,