Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
doggenikke

doggenikke

Medlem
  • Plats Borås
  • Sysselsättning Datorintressen , fotboll , kompisar m.m.m.m
  • Registrerad 2007-12-30
  • Senast aktiv 2010-09-18
  • Antal inlägg 267

Foruminlägg

De senaste inläggen doggenikke har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Viktory:

problemet är bara att det finns ingen idé att lyssna på trance utan bas

ne det kan va sant , då får du lyssna på datan eller något annat i iPhone lurarna .. ställ in basrecuder och ha på dig lurarna så ska vi snacka bas

Ursprungligen av akesson:

Va? Vad menar du?

Försök gärna skriva lite utförligare inlägg så att man förstår vad det handlar om.

eller så kan du använda hjärnan och tänka , jofan = bra , men jag kollar på laliga = att JAG kollar på La Liga som är spanska ligan i fotboll , du vet barcelona med ronaldinho (L) och så , då undrar jag om du eller någon annav vet om man kan få igång det på iPhonen istället för den ligan du kollar på . Ska jag skriva ennu utförligare ?

Ursprungligen av Plizzo:

Tänkte precis på samma sak Nikke

Hoppas ja

GLAD PÅSK !

det ni kan göra är att gå in på inställningar - ipod - EQ- så ställer ni in på , Bass Recuder
Så blir det bättre !

Ursprungligen av Mattias Hedman:

Crysis hackar på en MBP det allt jag kan säga.
Den med 256 Mb grafikkort.

asså ... i lägsta upplösning ?

kan säga att det är rätt många som luras , betala in pengar på ens konto för ett nintendo wii , men icke sa nikke , inget kom. Inget svar på hans mobil eller mail. jippi !

det låter rätt bra , trodde inte den klara så mycket , igentligen är det ju inte så dyrt om den klarar av det.. för en PC måste du lägga lite pengar på om den ska klara de spelen , sen en 24 tums skärm går ju INTE under 3000 .. sen betalar man ju för att det är mac

crysis ? glider det bra ? någon som testat ?

Ursprungligen av =JoNaZ=:

en crt skärm låter de som? trodde inte folk använde de längre... jag har haft min mkt nära alla mina lcd skärmar o inget sånt har hänt...

det är faktist sant , för jag köpte en laptop för mycket pengar , sen köpte jag en stationär också å har inte haft pengarna till plattskärmen då dom går till annat. men då vet jag att det är den.

men är det den som gör så att det låter i headsetet med ?

Ursprungligen av whe:

Haha ja, svårt val. Jag har båda och..

haha , aa det skulle ju vara bäst hehe men jag är bara 15 å har inget jobb å så , så har inte cashflow än , är i moppetiden me så en del pengar går dit

hallå killar , jag måste bara fråga en fråga , när jag har min iPhone nära skärmen , så kommer det ibland störningar ,som ni vet hur det låter , den gamla vanliga "singalen" men stör också skärmen så den börjar "guppa" är det någon som vet hur man kan få bort det ? rätt jobbigt att behöva ha den 1 meter ifrån datorn typ när jag jobbar med den. Kör pc , kanske apple som har lagt in en funktion " stör pc.app " eller något , ne men hehe aja ..kanske inte ens går att fixa utan får ha den lite längre ifrån ?

tänkte bara höra om det kanske va fler som iriterar sig på det.

/Niklas

ja det tror jag , säg såhär , köper man en dator hos er för så mycket pengar så ska den hålla i mer en 90 dagar.. och jag kräver en ny eller att ni lagar min dator.

/Niklas

Ursprungligen av whe:

Den billigaste 24":aren ja.. För 16500 kr..

Aha, fan va nice med 24 , tror du den passar mig ? är i beslutångest mellan imac å macbook ...... sitter mäst hemma nu för tiden endå , då lanandet har gått ur tiden...chilla vid en 24 tum skulle inte varit fel .. men endå gött att ha en macbook som man kan flytta mkt osv.. om man ska ner till soffan eller så ... båda har sina för och nackdelar ..

Ursprungligen av whe:

Jodå, nu när dom bytte in den så fungerar den utmärkt! Jävligt bra dator och jag är nöjd. Köpte till en 2GB ram till med.

tog du den billigaste modellen ?

Ursprungligen av pecka:

Från början hade jag ett svart gummifodral på den, men det blev bara bökigt att ta upp den ur fickan. Föredelen med det var att telefonen aldrig gled ur handen.

Nu har jag telefonen både i snickarbyxorna som har grus i varenda ficka, fast jag väljer fickan med minst skit i och nerstoppad ihop med andra grejor. Det är ju trots allt en telefon som skall användas.

Nu när jag kollar på telefonen så enda reporna där finns, är smårepor på silverkanten.
Men sålänge man inte putsar den för mycket med svarta duken så ser man inte reporna

hehe , den måste va lite sliten endå ?:P ligga och bråka med massa verktyg hehe men den tål rätt mkt endå iPhone.. min har jag tappat 1 gång , legat på bord osv ... men endå inte någon repa eller så..

bra att det fixade sig ! jag ska också köpa en mac , hur fungerar imacen ? är den bra ?