Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
iAmFille

iAmFille

Medlem
  • Registrerad 2013-03-28
  • Senast aktiv 2019-11-21
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen iAmFille har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Hallon:

Har ni fodral på? Känns som man kommer tappa känslan lite, med ett för grovt sådant på.. men samtidigt är man ju lite orolig att den åker i backen när barnen har den...

Jag har det där flipfodralet över själva skärmen bara. Jag har den vita Minin och den har inte repats där bak än men kanske att den svarta lättare blir ful där, precis som med iPhone5.

Jag valde Minin just med anledning av att den är skönare att använda tycker jag. Riktigt skön vikt när man surfar, läser böcker osv och överlag ett skönt format på den. Dessutom är den riktigt snygg. Tjejen har en Retina iPad4 men håller med om att den är tung och den är inte alls lika skön att använda för de områden som du och jag nämner.

Min rekommendation, baserat på MINA erfarenheter är att minin är sjukt prisvärd. Även om den inte har Retina så är skärmen riktigt bra ändå och formatet och vikten väger upp det hela tycker jag!

Ursprungligen av TureB:

Följd fråga om så är fallet, gör Android så här eller kan man lägga in media från vilken dator man vill?

Nej, på Androidmobiler så lägger man in musiken direkt på själva minneskortet från vilken dator som helst, så som man gjorde t.ex. med gamla mp3-spelare. Mycket lättare och smidigare än att hålla på och kladda med iTunes.

Antar att det är sent och så för svar på trådskaparens fråga nu men det är nog få som vill svara eftersom man skriver på ett sekretessavtal innan den första intervjun och du vet ju hur noga Apple är med sin sekretess.

Ursprungligen av AndreeMarkefors:

Men ni är i alla fall med på att det enda som är intressant att kommentera när det gäller batteritid är en clean install av iOS7, utan egna appar?

Bara för att man sen kan installera iOS6-kod och starta appen, så betyder inte det att den "fungerar". Även om alla funktioner svarar normalt, så är ju märkbart sämre batteritid ett tydligt tecken på att någon app är "sönder".

Mer exakt så är det så att en och annan slinga iOS6-kod har fastnat i vinkelvolten:

Det stämmer säkert men jag avvaktar och drog precis in iOS 6.1.4 i min iPhone5 för jag har en del anteckningar och liknande som jag behöver och därför så är det inte läge att installera om iOS7 och välja som en ny telefon. Dessutom störde det mig att telefonen blev sjukt varm på baksidan vilket också ska vara vanligt bland iPhone5-orna pga vissa appar som har svårt att kommunicera med iOS7 ÄN SÅ LÄNGE har jag läst på flera forum. Jag låter nog som sagt det gå några builds till på betan innan jag installerar om iOS7. Känns riktigt konstigt nu dock att vara tillbaka på iOS6 efter nästan en vecka med 7an hehe.

Ursprungligen av Kermit:

Visade dom inte en feature i iOS7 på WWDC där man kunde se hur mycket ström varje app drar? Kika i den listan så ser man ju snabbt om det är någon speciell app som är boven.

Jag har kollat igenom inställningarna och hittar inte denna funktion. Jag har inte installerat en enda ny app sen jag lade in iOS7 och upplevde bra batteritid i början som sagt men nu så är det så pass illa att det i princip blir ohållbart i längden. Knappt 2 timmars "aktivt" användande idag, med liite Spotify (och då menar jag lite), någon koll på Facebook och andra saker på nätet och därefter nedstängning av appar ger mig 20% batteri just nu. Det som får mig konfunderad är att den drar mycket mer batteri i standbyläge nu än vad den gjorde i början av mitt testande av iOS7-betan och med iOS6. Har som sagt sänkt ljusstyrkan väldigt mycket, stängt av platstjänster osv men det är lika illa ändå. Håller precis på att gå tillbaka till iOS6 och tänker avvakta med att installera nästa version av iOS7-betan tills man ser vad andra säger om batteritid osv.

Ursprungligen av mac+:

?Nya platta minimalistiska iOS 7 beta, simulerar även kommande minimalistiska batteri.

Ja jag tänker gå tillbaka till iOS6 ikväll, åtminstone tills nästa version av ios7-betan kommer för det är hopplöst att försöka lyssna på musik på jobb med tanke på allt batteri som den drar. Det är synd, för jag gillar det nya iOS förutom de buggar som finns men tänker inte stå inatt och behöva ladda mobilen en gång i timmen. Här om dagen så räckte mitt 100%iga nyladdade batteri i ca 2 timmar, och då lyssnade jag på 50 minuter av Podcast och knappt 1 timme på Spotify på gymmet. Helt ohållbart enligt mig. Speciellt att stå hela natten på jobb och inte kunna lyssna på musik.

Och självklart så stänger jag ned appar som inte används och jag har även mindre ljusstyrka än vad jag har haft innan. Dessutom så har jag stängt av platstjänster men det blir lika kasst ändå. Jag får för mig att batteriet höll bra mycket bättre de första dagarna när jag hade installerat betan men kanske är det som jag inbillar mig.

I filmen "Nobels Testamente" som handlar om journalisten Annika Bengtzon så sitter hon med OSx på en Samsungskärm. Kanske en Mac Pro som är inblandad? Grymt ful och tjock skärm i alla fall.

Ursprungligen av iAmFille:

Någon som vet om man behöver göra något speciellt om man registrerar sig som developer? Är så jävla sugen på att prova iOS7-betan så man riktigt kan tänka över om man ska byta till en HTC One i höst eller inte. Eller det räcker med att man reggar sig och betalar avgiften? Menar mest så man inte behöver ladda upp egna saker osv för att räknas som developer.

Jag citerar mig själv och ställer samma fråga igen. Säkert världens dummaste fråga men tänkte bara höra. Vet dock inte om det är värt 99 dollar för att få prova iOS7

Någon som vet om man behöver göra något speciellt om man registrerar sig som developer? Är så jävla sugen på att prova iOS7-betan så man riktigt kan tänka över om man ska byta till en HTC One i höst eller inte. Eller det räcker med att man reggar sig och betalar avgiften? Menar mest så man inte behöver ladda upp egna saker osv för att räknas som developer.

Ursprungligen av Brynge:

Problemet verkar vara löst i 10.8.4. Har försökt att återskapa felet, utan resultat.
Äntligen!

Skönt! Jag skickar fakturauppgifter till dig på PM

Den nya uppdateringen till OSx, 10.8.4 ska tydligen kunna lösa problemet som du verkar ha så prova att uppdatera din dator. 10.8.4 släpptes igårkväll.

http://feber.se/android/art/273411/datum_fr_h...

Ojoj, nu krävs det VERKLIGEN något speciellt från Apple med iPhone 5S och framförallt iOS7 för att länktipset inte ska bli nästa lur i höst!

Ni får ursäkta lite konstiga meningar och stavfel, skriver just från telefonen

Tänkte bumpa denna tråd lite. Har ju ett abonnemang som på 24 månader på en iPhone 4S genom 3 som går ut i höst/tidig vinter och köpte en iPhone 5 "löst" som jag använder med det 4S'ens abonnemang. Detta beror nog mycket på att jag har blivit pryltokig (främst Apples prylar då) på sistone. Efter att ha använt iPhone 3G (när den släpptes hos 3), 4S och 5an. Därmed har jag också använt fr.om. iOS 3.

På sistone har jag börjat snegla mot Android. Jag har fallit lite för HTC One och Sony Xperia Z. Verkar vara grymt bra mobiler, framförallt HTC verkar dessutom riktigt snygg, designmässigt, även om de självklart inte kommer upp i iPhones elegans och klass. Jag kommer vänta på iOS 7 och se vad Apple har att erbjuda, men kommer de inte med något nytt och spännande, som många ger exempel på i denna tråd med quicksettings, någon typ av widget-liknande osv, så kommer jag nog att gå över. iOS har, enligt mig som har använt det så länge, sett likadant ut nu sedan jag packade upp den första iPhone och man har, enligt MIG, inte kommit med något spännande på länge nu. Det har såklart sina fördelar men för min del så har jag faktiskt tröttnat lite på det nu. Jag vill se att man kan ändra mer bland ikonerna, att man kan skapa och ändra teman, utan att jailbreaka.

Dessutom så skulle JAG helst vilja se en iPhone 6 i höst, även om det inte kommer att hända. Jag tror inte att Apple har "råd" att bara släppa en 5s nu när konkurrenterna släpper nya, grymma modeller på löpande band. En ny 5a, med lite upphottade grejor räcker inte för min del.

Detta är som sagt mina högst personliga åsikter men hoppas att folk har överseende med det.