Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
iAmFille

iAmFille

Medlem
  • Registrerad 2013-03-28
  • Senast aktiv 2019-11-21
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen iAmFille har skrivit i forumet.

Jag tror också att tabletterna har sänkt försäljningen överlag för datorer. Men sen har vi det här med priset vilket tyvärr verkar gå i första hand för de flesta användarna. Jag har pratat med många om fördelarna med ALLT vid ett köp av en Mac. Jag var likadan för några år sedan, jag hade den första iPhonen men gillade inte Apples datorer alls. De kändes dyra och knepiga. Det gäller att få upp ögonen för vad det är för maskiner och hur bra de faktiskt presterar. Dock så är det många (nästa de flesta) pc-användare som tycker att en Mac och OSx verkar "krångligt" och "helt annorlunda". Så tyckte jag också innan men sen provar man/köper en Mac och inser att det är så jävla snyggt och fungerar så mycket bättre än sina tidigare datorer.

Det andra, nästan större än det jag skriver ovanför, som man märker gör att folk tvekar på att köpa en Mac är självklart priset. Du får en riktigt bra Windows-laptop för 6-7000 medan den billigaste MacBook Air 11" kostar 9000. Priset skrämmer iväg oerhört många potentiella kunder vågar jag lova. Å andra sidan så har det aldrig varit Apples melodi att skapa billiga produkter för att sälja så många enheter som möjligt, förutom iPod shuffle möjligen.

http://www.mediamarkt.se/mcs/market/MediaMark...

Om ni går in där och trycker på » annonser 06.04.2013 - 08.04.2013 så ser ni en annons med att en helt ny Mac Pro ska avtäckas där, av Apples egna personal. Någon som har hört mer? 129000 är kanske liiite mycket för en dator, stavfel eller liknande? Konstig annons, har inte hört något från annat håll om en ny modell.

Kan bekräfta att det är ett hårdvarufel, som verkar vara relativt vanligt. Min viloknapp började att bli knepig imorse och blev bara sämre och sämre under några timmar. Den är köpt, kontant, på Tre men jag lämnade in den till Apple Store i Malmö och fick en ny i näven direkt. Teknikern verkade känna igen problemet direkt och jag behövde inte visa kvitto ens.

Tänkte i samma banor som du gör, och köpte mig en 5a som en slags "tröstsak" när jag fick sparken från mitt jobb (där jag nu är tillbaka). Den blev köpt kontant och används med mitt nuvarande abonnemang som jag tog när jag köpte min gamla 4S. Jag kan ibland tänka/känna att det kanske var lite onödigt men jag gillar verkligen 5an. Det känns som att jag har bättre täckning (Tre) och den känns bra mycket fräschare än 4(s). Känns mycket tunnare och lättare än vad man tror, det märks när jag hjälper tjejen med hennes 4S och den är bra mycket snyggare också, i mitt tycke. Den lite större skärmen märks det också skillnad på, speciellt när man provar använda tjejens 4S. Dessutom så känns det alltid kul att ha det senaste.

Jag bytte för ca 3 månader sedan. Skulle jag ha tanken IDAG så hade jag kanske avvaktat till 5S som lär komma i sommar/höst men mitt abonnemang går ändå ut då så kanske blir en sådan istället hehe.