Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Viklund

Viklund

Medlem
  • Registrerad 2002-07-19
  • Senast aktiv 2012-07-31
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen Viklund har skrivit i forumet.

På Game butiken här i stan, där jag förbokat spelet, hade försäljarna förstås ingen aning om hur det skulle bli.

Förut stod det på blizzards WoW FAQ att skivorna gick att använda på både PC och mac. Men jag hittar inte den frågan längre. Undrar varför dom tagit bort det? Blizzard brukar ju vara duktiga på att släppa PC och mac på samma skivor...

Ursprungligen av Ciryon:

Jag kan meddela att det blev en magnifik avslutning på den amerikanska öppna betan. Vi var nog närmare femtio allians-spelare som stormade orchernas hemma-områden. Otroligt maffigt.

Om du spelar på serveer 20 så var vi faktiskt ett stort gäng i Horde som slog tillbaka er och även anföll NE skogen. Väl där så pallade min lilla benrangelskrigare inte med alla lv20+ Alliance spelare + vakter så jag dog snabbt några gånger i rad och drog mig sedan tillbaka till the Barrens.

En trevlig avslutning var det iaf, fick mig att starkt fundera på att börja med en gubbe på en PvP server.

*snyft*
jag kommer att sakna mitt lilla krigar-benrangel... det var många gånger jag tyckte att han sög ordentligt men jag fortsatte ändå att spela med honom. Nu finns han snart inte mer...

Ursprungligen av Mattias Hedman:

Jag kan säga att jag vill vara fler än 2 när jag träffar på en Orc... jäklar vad stor de är!!!

Då har du alltså inte stött på en Tauren ännu? DOM är stoora och ser totalt livsfarliga ut!
Det känns bra att ha dom på sin 'egna' sida.

For the Horde!

/Clawfinger Undead lv14 Warrior

En snabb fråga, om man skaffar sig en mac.se mailadress, blir man även plusmedlem i 99mac då?

Usch, nu får jag ju dåligt samvete... för att jag är så snål.

Ursprungligen av Ciryon:

Kan rapportera att World of Warcraft fungerar fint på den, så helt klent är inte grafikkortet.

Åh så härligt! Jag trodde jag hade sumpat mina chanser att spela det spelet när jag bytte till en desktop-mac. Trevligt!

Hur mycket minne har du nu?

Vet du hur snabb din nuvarande HD är?
Om den är långsam skulle du nog känna en liten prestandaskillnad om du bytte den till en större och snabbare hd. Fast byta HD i en imac-globe kanske man inte gärna gör själv?

Jag har 160GBaren och ett ganska svagt moppeliknande ljud. Dock har jag bara ägt bullrande PC-burkar sen tidigare så jag tycker ju att imacen är riktigt tyst, egentligen.
Men lyssnar man efter "moppeljudet" hörs det ganska tydligt.

Det låter ju bra, då slipper jag hålla på och stänga av grejerna. Men gäller det även BT-musen?
Jag skulle iofs bli förvånad om musen Inte kan somna oxå.

Va typiskt. Det verkar som vi alla har det berömda "moppeljudet".
Imacen kanske ska låta så? Eller kommer våra datorer från samma 'batch' helt enkelt?

Igår fick även jag min imac 20" med BT tangetbord och mus. Här är dom plus minus jag har hunnit uppleva efter första kvällen:

Plus.
+Skärmen är helt otrolig! Jag har aldrig sett OSX med högre upplösning än 1024x768 så ni förstår att jag är ganska lyrisk.
+Den är så snabb! Iofs har jag bara en version A PB12" sen tidigare så jag har inte så mkt att jämföra med.
+Den är Snygg!!! Den slår min shuttle barebone PC med hästlängder! Och skrivbordet blev så rent och fint nu när alla fula kablar från PCn är borta.

Minus.
-Tyvärr tror jag att jag oxå har "moppeljudet". Det hörs dock bara om det är helt tyst i lägenheten, tex då man vill sova (imacen står i sovrummet) och då är det lika bra att söva datorn.
-Mina bluetooth enheter verkar ha svårt att koppla upp sig mot datorn. Under installationen tog det många försök innan mitt tangentbord äntligen hittades. När jag sövde datorn igårkväll, stängde jag av musen för att spara på batterierna men då hittades den inte längre då jag startade musen igen. Detta var imorse och jag hade bråttom till jobbet så jag hann inte kolla mer på det då.
-Setup Assistant verkar inte så stabil. Jag försökte flytta över allt från min PB till imacen. Till en början verkade allt fungera bra men när jag loggat in i OSX så frös allting. Det slutade med att jag installerade om med ett rent system och kopierade över alla dokument/program manuellt istället.

Jag kan skriva mer om några dagar då jag hunnit kolla upp dessa små minus lite mer. Än så länge finns det viss risk att det mesta är SBS.

Min har oxå fått ändrar status nu!
28/10 är Estimated Time of Arrival till KN Luxemburg. Då kommer den iaf senast nästa vecka, fan va skönt!

Våra imacar kommer nog med samma flyg Fredrik L.

Jag har oxå en Rev.A PB12":a och upplever att fläkten går igång rätt fort om jag har den i knäet eller på ett annat varmt underlag (kudde, täcke m.m.). Dock låter inte fläkten så mkt att jag störs av det men det kan ju bero på att TV är på eller nånting sånt.

Har jag den på ett bord startar knappt fläkten om jag inte gör nånting riktigt krävande som spelar warcraft3 eller liknande.