Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Viklund

Viklund

Medlem
  • Registrerad 2002-07-19
  • Senast aktiv 2012-07-31
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen Viklund har skrivit i forumet.

Jag har aldrig haft mer än 3 pluppar någonsin på min iphone's 3G täckning. Och dom tre plupparna syns bara i nån sekund varje gång. Den ligger mest stabilt på 1 plupp's täckning. Hastigheten i alla testsidor visar maximalt 350kbit/s.

Ringde Telia och felanmälde min iphone i början av veckan och han jag snackade med då sa att de inte alls var så många iphoneägare som hade hört av sig till dom. Får en att undra hur vanligt problemet är egentligen.

Nåja, jag kommeratt bli väldigt besviken om jag inte inom en snar framtid får tralla in på min teliabutik och byta ut telefonen. För det känns helt klart som ett hw-fel på själva mobilen.

Har oxå en skärm som är märkbart ljusare nedertill men då det tog 4 veckor för apple att få hit den (norra västerbotten) så orkar jag inte hålla på och skicka tillbaka den och hoppas dom fixar det. Enda gången jag egentligen störs av det är i itunes så det kan jag leva med. Hade även problem med låsningar i början men dom försvann helt med firmware uppdateringen *lättad suck*
Allt som allt skulle jag inte rekommendera en 20" imac just nu, där får man för att man aldrig orkar vänta på rev 2 av apples nya coola prylar (har en rev A imac G5 som inte var speciellt tyst i början).

Synd bara att ni är lite inaktiva på Horde sidan i Cult of Mac... :/

/Zikk, Undead Mage på Al'Akir

Ha ingen större brådska med att installera spelet. Det går ändå inte att skapa sitt konto just nu. PGA all trafik tvingades dom stänga Account Creation sidorna. Typsikt, och jag som jagade mitt ex av CEn över halva stan efter jobbet.

*sniff*
dubbel sorg... min gamla shaman är död nu och min nuvarande guild ska börja på en RP server i retail vilket jag verkligen inte vill. Så jag blir ensammen på antingen en PvE eller PvP server...

Visst har ni sett att den öppna delen av betan har startat nu... säg till era kompisar som är intresserade av att prova.

For the Horde!

Ursprungligen av Laseranders:

Vad i helvete! Jag beställde ju min dagen efter den lanserades!
Jag får den typ om två veckor.

Va skumt? Jag beställde en 1GBare, oxå dagen efter lanseringen och den kommer nog till mig (i norrland) idag. Den var i Örebro i förrgår.

*längtar*

Jag har moppeljud på min 20"are. Har även bytt midplane till ingen nytta. Men jag vill ändå inte vara utan denna underbara burk, försöker hellre vänja mig vid ljudet som kan dränkas ganska enkelt med musik, radio eller liknande.

Jag är väldigt tveksam till en Final Beta i två månader... slutet av Januari/början av februari gissar jag på.

Ursprungligen av Spooky:

Jag kör Apple Cinema 20" 1680 x 1050 konstigt att det alternativet inte fanns med? Borde vara hyffsat vanlig, eller?

Jodå, den finns på samma rad som Imac 20".
Fast jag har ingen aning om hur lika dom skärmarna egentligen är. Troligen rätt lika.

Imac G5, 20" = Annan Skärm...

Jag tyckte oxå att WoW flöt på riktigt bra på min imac G5, tills jag kikade på fps-mätaren. Den låg runt 20-22fps om jag var själv ute i skogen och sjönk ner till 12 ibland då det hände mkt på skärmen.
Trots att fps'n var så låg tyckte jag aldrig att spelet kändes segt eller ryckigt. Nu har jag skaffat mig 512MB minne till, så det ska bli spännande att se hur mkt bättre spelet flyter med 1GB minne.

Jag håller med Shilian om att just resize av fönster är riktigt segt. Särskilt Safari av nån anledning, om det är just Safari som du känner är segt är det klart värt att köra en G5 optimerad binär av Firefox. Den är mkt snabbare, på alla sätt och vis faktiskt.

F13 funkade för mig...