Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
.DS_Store

.DS_Store

Medlem
  • Registrerad 2001-08-06
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen .DS_Store har skrivit i forumet.

Ehh men kommer man åt folk som kör ICQ via MSN Messenger? Annars är det ju rätt meningslöst... jag vet ingen som använder Messenger.

Trevligt. Det formuläret bombade min Mozilla. Skulle väl ha tänkt på att använda Exploder på M$ site.

Är det inte så att hjälpen hämtar filerna online hos Apple? Om man då inte har någon Internetanslutning får man ett sånt felmeddelande. Kan det stämma?

Explorer->Preferences->interface Extras->Enable Quartz text smoothing.

Har någon försökt (och lyckats) få igång Bugzilla på Mac OS X? Jag började kika på det för ett par dar sen men det är rätt snurrigt att hänga med i stegen... man måste vad jag förstår installera Fink, xfree86 och en del annat... och där kör jag fast ;P Nån som har lite bra tips?

Min gamla 8500 är utmärkt som MP3-spelare, särskilt som den har RCA in/ut för ljudet. Synd att den brusar såpass... hmm man kanske skulle stänga av lite fläktar i den.

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Andreas L:
Av någon anledning så är fortfarande nätverksaccessen långsam. Det går 1/3 snabbare att flytta filer via FTP än ex. Samba. Kanske jag som inte satt upp sakerna rätt...

Nej jag tror inte du gör fel. Jag upplever samma sak, fast jag tycker nog att SMB är ännu mycket långsammare. Däremot är ju AppleTalk ruskigt snabbt, men det är inget nytt i 10.1.5. Synd att jag nästan aldrig kan använda AppleTalk för att föra över filer...

[ 11 Juni 2002, 10:29: Meddelandet ändrat av: Rog ]

Mozilla finns för OS 9 också. Hur bra den versionen är vet jag inte riktigt.. har inte kört OS 9 på ett år.

Kolla också http://www.mackido.com/Interface/ för en hel del intressanta artiklar om olika gränssnitt.

Måste säga att jag aldrig har fattat varför så många PC-användare alltid har alla fönster maximerade. En teori är att det nästan ger Windows en (sämre) variant av den globala menyn i Mac OS.

[ 06 Juni 2002, 22:11: Meddelandet ändrat av: Rog ]

Mozilla 1.0 + Mac OS X 10.1.5 + Silk = nu finns det ingen anledning att ens snegla på andra webbläsare.

Eftersom problemen började efter att du bytt till IMAP skulle jag tro att programmet försöker prata med servern innan det stänger av sig. Det kan vara för att radera mail, flytta mail mellan olika brevlådor osv. Det finns en del inställningar för sånt under Tools->Accounts.