Einar Lindgren
  • Registrerad 2001-09-24
  • Senast aktiv 2015-05-28
  • Antal inlägg 666

Foruminlägg

De senaste inläggen Einar Lindgren har skrivit i forumet.

Den är ju redan död iom. värdelösa 8 GB-modellen. Jag tycker att det här är den finaste Äppelmobilen. Jag skulle också vilja ha en 5C med 5S innanför huven.

Jag vet ju inte vad Apple plötsligt kan hitta på.. men logiskt är det inte, nej. Hela approachen verkar hemmasnickrad. Det är väl någon som söker fiskelyckan. Jag vågar inte trycka på länken..

Jag menar, det där ^^^ kan inte vara en äkta hälsning från Apple. Eller? Account expire? With respect /Apple..

Jag fick också ett skumt mejl idag. Mitt iTunes-konto upphör om 72 timmar. Jasså?

Ursprungligen av Redaktionen:

Nya dokument uppges ha läckt från Foxconn som visar designen på Apples nya Iphone, liksom tidigare med förhöjd kamera.

Läs hela artikeln här

"Upphöjd kamera" är inte någon deal breaker, men om den övriga designen ser ut som den gör på de här läckta bilderna är det katastrof. Ser ut som något man kan hitta på Lidl.

Ursprungligen av BlackSmp:

Förutom det faktum att se film på en mobilskärm knappast är någon större höjdare oavsett tillverkare och modell.

Bästa sättet att se tv-serier ju.

Metallringen kring hemknappen på 5S är ett större problem. Irriterande detalj som stör synfältet. Speciellt när man kollar på film.

"Upphöjningen" på iPod touch 5 är ingenting som stör alls (en knapp millimeter). Tvärtom är det snyggt, liksom hela podden. Den är skönare och snyggare än iPhone 5S. Likadant med 5C. Jag ångrar nästan att jag inte köpte 5C eller tom. en iPod för surf och behöll min 4S (kaputt wifi) för övriga ändamål.

De här indelade fälten på baksidan av denna förmodade iPhone 6 är ju skitfula. Vad är syftet med dem?

Ursprungligen av zappee:

Aja, är man allierade med al-Qaeda och själv använder sig av kemiska vapen så är man allt terrorister.

Och här är fakta vederlagt av..? IS(IS) är terrorister i alla bemärkelser och har hållits under armarna av Assad-regimen. JAN består till största del av vanliga syrier som anslutit sig pga. tillgången till vapen. USA har sett till att alla länder anslutit sig till ett vapenembargo, så att oppositionen strypts från all tillförsel. Däremot har vapen flödat från Ryssland och Iran till Assad och hans medhjälpare Hezbollah, Irak- Iranmiliser.

Äh, det är både komplicerat, komplext och väldigt enkelt. Det enkla är att se vilka som är förtryckta. Antingen solidariserar man sig med dem (och då pratar jag inte om JAN, som jag i grunden i har något till övers för - deras agenda är inget jag stödjer). Det finns fortfarande en revolution, som inte har någonting med religion att göra. Eller så köper man Assads sekteristiska propaganda. Han och farsan Hafez har utstuderat pumpat ut den i över fyrtio år. Superbrutal diktatur där familjen Assad styr med maffiametoder.

Senast redigerat 2014-07-08 09:42
Ursprungligen av maskh:

Kan du inte snälla söka arbete vid CIA, NSA, TSA eller annan amerikansk myndighet som hanterar säkerhets- och underrättelseanalyser? Du verkar ju uppenbarligen tycka att du har betydligt mer rätt än dessa myndigheter.

Snälla rara. Kan inte du, som vet vad jag vet, söka jobb på Säpo - Myndigheten med stenkoll.

Riktigt korkade anledningar och FOX-News går igång och målar med bredaste penseln. Jabhat Al Nusra är inte intresserade av att vara herre på terrorist-täppan. Det hotet existerar endast i kristna högerns fantasier. Den allra största delen av JAN har inte något som helst att göra med Al Qaida. Knappt att delar av ledningen har det heller, i dagsläget. Jag har inget till övers för reaktionära islamister, men terrorstämplingen av JAN är i stort totalt fel. De har bekämpat den största terroristen i området - Bashar Al Assad. Något som ISIS aldrig gjort. De har har skyddats av Assad och fungerat som ursäkt för att massdöda civila, eftersom Assad påstår att han bekämpar terrorister. Inte en bomb har släppts mot ISIS huvudkvarter. Pga Assad, som släppte ut flera hundra extrema islamister ur sina fängelser i början av revolutionen, har ISIS kunnat terrorisera motståndet mot Assad.

Därför ska vi nu få terror-noja. Vi står och ser på när Assad släpper tunnor fyllda med trotyl och järnskrot eller klusterbomber, Scudmissiler och Sarin- samt Klorinbomber mot civila bostadsområden. Fullständigt massakrerande av världens äldsta städer.

Då är det bäst att vi förbjuder oladdade iPhones på flygen.

Jag har en ny 5S och har återställt från min gamla 4S. Inga konstigheter, men bilder som jag synkroniserar via iPhoto följde inte med. Det jag undrar är om gamla bilder från 4S försvinner från kamerarullen vid synk. med iPhoto-mapparna? Det står att foton tagna med "-----" sparas. Men kamerarullens räkneverk fortsätter ju från den gamla telefonen. Innehållet i DCIM-mappen (iExplorer) ser likadant ut, förutom de nytillkomna bilderna. Säger det {{{poff}}}, puts väck eller kommer rullen att rulla på som vanligt?

Det har inget som helst att göra med iOS7. Det är ett hårdvarufel. Punkt. Enheterna som är behäftade med sunkig lödning mellan wifi-antenn och moderkort, ballar ur efter ca. ett år. Jag hade iOS 5.x.x när det hände. Faktum är att den fick lite kontakt när jag uppgraderade till 7:an. Jag har gjort omlödning två ggr. Första gången höll det i 18 dagar. Andra gången i tio. Nu står jag i valet att behålla den som den är eller testa med varmare lödnig, med risk för skada på kortet. Alltså professionell lödning. Inget hemmapulande. Men reklamation för mig är rökt, trots att felet fanns där från start.

Har inte tid med ominstallationer nu. Återkommer om och när jag ger mig på det.

Det blev lite fint i alla fall.. 'Didn't We Almost Have it All' cover med Timo Räisinen och nu 'Die Nacht Ist Um' Manfred Krug (bästa tyska schlagern på riktigt) och över till 'Die Roboter'.