Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Borkan

Borkan

Medlem
  • Registrerad 2004-08-28
  • Senast aktiv 2010-02-03
  • Antal inlägg 47

Foruminlägg

De senaste inläggen Borkan har skrivit i forumet.

Jag talad med en försäljare i samband med min beställning av en svart 16 gigare i göteborg idag. Han menade att dom hade fått in 30 st nya den här veckan och iaf den butiken räknade med en sådan regelbunden veckoleverans. Före mig i kön stod 100 personer, men jag vet inte om det gäller just butiken i Nordstan eller om han räknade med hela Göteborg.

Tjenare, visste inte riktigt vad jag skulle söka på men här kommer ett litet problem jag stött på:

Köpte igår en ipod nano, har en video sen tidigare och då bryggde jag mig inte om att installera programmvaran till nanon för jag trodde det bara va "set and go" för mig, men icke! Nanon visar en hänvisning till apples supprtsida på sin skärn och sen dör den och går inte att få liv i igen. Jag har nu installerat allt som man ska, men inget funkar nu vid inkoppling i datorn.
Jag har också försökt att "snabb-omstarta" utan resultat liksom jag har kopplat in den i ett elutag.

Snäll vad kan jag göra för att få liv i min nya kärlek?!

lättast att beskriva hur skadan der ut så kan jag säga att det ser ut som det runnit in bläck i displayen då den är helt svart längst ner i höger hörne. jag skulle även kunna beskriva det som om det ser ut som ett hål har brännts i ett papper.
Väldigt bildliga beskrivningar, tror ni att det går att hävda att jag fick den defekt om jag nu har använt den i en månad? (Dock bra skick då jag har plasten kvar på framsidan.)

Jag ringde dem och jag skall gå till en retailer som skall ta sig en titt och sedan bedömma huruvida garantin täcker min skada.

ps. skulle kunna spela fult och säga att jag varit utomlands eller så.

Det var lugt med det, ringde dem och de avbröt allt.
Men nu har jag fått ett mycket större problem. Idag så gick min display sönder, vet itne hur för jag är otroligt rädd om den. Jag har inte ens tagit bort skyddplaste på den, och den är endast 1,5 månader gammal.
Va säger apple om detta? Täcker garantin mitt problem? Va kostar det om den inte gör det?
hoppas det hjälper att det ahr varit problem med den tidigare, stängt av sig regelbundet och så.

väldigt tacksam för svar

Hej, min ipod var död idag och jag försökte med allt. Till slut så felanmälde jag den på apple, men när jag efter det tittade till min ipod igen så fungerade den som vanligt. Nu har UPS skickat iväg en låda redan och jag vet inte hur jag gör för att stoppa dem, jag vet itne vem eller hur jag kopntaktar apple för att lösa detta

snälla hjälp mig!

Jag har en lite fundering: Jag har en Konica Minolta x1, deras nyaste camera. Denna kamera finns dock inte med på apples lista över kameror som fungerar med camera connectorn eller vad den nu heter. Tror ni att min kamera funkar med ipoden? alltså min konica minolta x1 och min ipod g5

kan ingen svara på min fråga eller??

Hej, sitter här med min 4g 40gigare och har fått ett problem. Jag tror att det är ett batteriproblem, men är inte säker. De e så att emellanåt kan jag inte starta min ipod och när jag kan det så måste den vara strömförsörjd och ibland funkar inte mitt hjul.
Jag har prövat alla de steg jag skulle göra för att föesöka då den att fungera riktigt, men utan att lyckas. Nu hade jag tänkt att försöka få den att bli reparerad. Jag köpte den den 3/9-2004, alltså för mer än 3 månader sedan och det tror jag innebär att man inte har support garantin kvar eller något sådant
När jag försöker att registrera min reparation så står det att enligt registret så har min garanti gått ut, hur kommer det sig? Sen står det att om man e säker på att man har sin 1 års garanti kvar så kan man faxa sin värdehandling till dem, alltså kvittot. Jag tycker att detta låter väldigt krångligt... har jag gjort fel någonstan eller? HJÄLP!

tjenare... funderar på att inhandle ett par sådana här lurar o hade några frågor.
orkar inte att beställa från nätet så jag var ute lite o spanade lite i stan. jag fann de svarta på expert för typ 449:- o sen hittade jag dom vita på NK för 549:-.
frågorna lyder så här: finns dessa lurar billigare någon annanstans i göteborg, förrutom på factory outlett? O om inte e det värk en hundrlapp extra för ett par vita... va tycker ni? :rolleyes:

Ursprungligen av Anders Båth:

Men innebär blinkandet att den inte laddas?

Det kan ju vara så att den laddas... Om den bkinkar så uppdateras antagligen din ipod shuffle och den automatiska uppdateringen kan du ta bort i itunes. Sen kan det även vara så att din Ipod är inställd på att vara en bärbar hårddisk och det innebär att den blinkat såfort du kontaktar den med datorn. Detta kan du också få din ipod att sluta att vara, i itunes.
Om din ipod inte uppdateras eller är inställd på hårddsik läge så skall den inte blinka, utan istället lysa orange när den laddas och grönt när batteriet är klart.

Hoppas jag svarat på dina frågor.

Håller med dig... den luktade inte det samma som min 40gb... men en helt underbar dorf enligt mig!
Kort sagt ett utmärkt ombyte! Längtar verkligen till ITalien och alperna nu, då den för visa va den går för!
Nästa inhandling från apple blir ett skal till shuffle, när dom får in det på aplle center gbg, o sen en stereo... kanske en sounddock från bose skulle vara bra...!

Kör era shuffles nu o glöm inte o känna på doften

Men seriöst! Har ni ingen känsla för vad som är snyggt och vad som inte ens är värt att tänka på?
Denna pryl var ju bara extremt ful!
Ser ut som en sån leksaks radio från Toys `R Us,(eller hur det nu stavas)

UUUSH!

tackar...
Sitter nu med ofantligt många långa tråkiga tyska meningar

jag vill kpa din Bose om du nu inte får ihop det me din Photo

intresserad?