Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
simon1583

simon1583

Medlem
  • Registrerad 2004-09-30
  • Senast aktiv 2008-07-21
  • Antal inlägg 134

Foruminlägg

De senaste inläggen simon1583 har skrivit i forumet.

Hur grymt som helst. Allting funkade absolut klockrent. Var som jag befarande, att mitt nätverk inte riktigt ville samarbeta. Nu när jag sitter med stabilt wifi gick även AnySIM steget klockrent. Effektiv tid tog det ungefär en och en halv timme för mig. Tack för en bra tråd och som du skriver är guiden i independence underbar.

Ursprungligen av Adrian B:

Hur har du lagt över anySIM? Om man lägger över det med SFTP kan man behöva fixa rättigheterna för det.

Felmeddelandet kommer upp när jag lägger över det med hjälp av Independence och SSH. Vad står SFTP för? Måste iPhonen har internetanslutning eller räcker det med nätverks för att se vilket IP-nummer den har?
Undrar även ifall IP-numret 10.0.2.3 kan stämma. Det jag får upp när jag trycker på den blå pilen vid WiFi-inställningar.

Får inte AnySIM att fungera. Står att jag ska kolla så att iPhonen är connected till ett nätverk och att IP-adressen stämmer samt att SSH är installerat korrekt. Ganska säker på att allt stämmer, bara osäker på ifall IP-adressen är rätt, hur kollar ni det? Fungerade dock fläckfritt vid installation av tidigare moment.

MVH

Ska sälja min dator iMac G5 och ska därför göra en total återställning. Hur går man tillväga och hur lång tid tar det?

Jag har en del betalprogram som är registrerade på just den här datorn, finns det någon möjlighet att kunna använda dem på en annan dator utan att köpa nya licenskoder?

Senast redigerat 2007-08-08 00:13

För en lång tid sedan lyckades jag på något konstigt sätt ta bort min vanliga filmmapp som finns i Finder. Mappen som har sin motsvarighet i en Bild, Musik och Programmapp. Istället skapade jag en vanlig mapp och lade i listan och fyllde med Filmer. Nu när jag vill komma åt filmerna från Front Row verkar det inte fungera. Jag förmodar att det beror på att det är fel mapp. Hur får jag tillbaka min gamla?

Bifogar en bild för all tydlighets skull

Shot at 2007-07-01

Kan inte spela upp .mkv-filer i VLC. Säger att datorn ev. är för långsam. Har en 24" iMac med bästa av i princip allt så jag har svårt att tänka mig det. Har dock Parallells installerat som får RAM, tar den RAM även när det är avstängt?

Så här ser det ut iaf:

Finns det något annat program än VLC som man kan använda. Har problem med det i övrigt också när det kommer till att spela upp vanliga .avi filer. Är ofta så att jag tvingas tvångsavsluta programet för att sedan starta upp filen igen innan jag får bild.

Jag har en 60GB och den går ned. Det var problem första gången men nu sitter fodralet perfekt.

Jag tycker också den är långsam i jämförelse med 3/4G

Finns då bara en sak att göra: skicka in den.

Ursprungligen av steehl:

Beställde du bara iPoden, lr beställde du några tillbehör också?

Enbart iPod. Den levererades iofs idag.

Roligt att jag beställde direkt när den släpptes men det står fortfarande inte var den befinner sig (vilket brukar betyda mellan Kina och Holland)

Ursprungligen av Fritzo:

Tror inte det. Jag har för mig att den teorin fanns, men att nån punkterade den... Kan ha fel. Eller så luras bara Apple med mig, så jag ska behöva gråta

Aja min lär ju skeppas imorgon eller liknande så det är inte direkt något att bli besviken över. Tills vidare får jag hålla till godo med Nano

Ursprungligen av Eindpeng:

Mjo, de skickar nya på sekunden om man sprängt sina ^^

Eller om man säger att man sprängt sina...

Och ja, det är sorgligt hur fort de stelnar till. Tar inte mer än 1 minut och då är det inte ens minusgrader utomhus.

Så himla skumt att inte min har skeppats. Beställde samma kväll som dom kom. Kan det ha nåt att göra med storlek och färg? Jag har beställt en svart 60GB.

Det enda jag saknar i dagsläget är inbyggd telefon för GSM och 3G. Sen kan det iofs gärna få va bra spel också, gärna i klass med PSP.

Är QT Pro gratis? Om inte, får man det när man köper G5?