Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
simon1583

simon1583

Medlem
  • Registrerad 2004-09-30
  • Senast aktiv 2008-07-21
  • Antal inlägg 134

Foruminlägg

De senaste inläggen simon1583 har skrivit i forumet.

Vad jag vet så är det så där på alla hårddiskar.

Om man, som jag har typ 200 olika filer för da vinci koden, vad är då nackdelen med det? Kan man inte ha dom bland ljudböcker då? Just nu har jag dom under vanlig musik vilket ju självklart kan blir lite jobbigt om man slumpar låtarna. Men i övrigt så blir det ju betydligt lättare att pausa (om nu inte bokmärkena funkar), gäller ju bara att komma ihåg vilket kapitel och vilken spår du var på sen när du ska lyssna igen.
Min fråga är alltså, kan man inte ha tex 200 filer som en enda ljudbok? (jag har aldrig haft en ljudbok så jag vet inte hur det ser ut med bokmärken osv.)

Ursprungligen av mione:

Det borde gå att välja mellan 1G mini och 2G eftersom egenskaperna i batteritid skiljer sig rätt mkt!

och kanske lite mer precist vilken generation man har på vanliga iPod också.

Jag tror det där med batterit gäller främst 1G och 2G iPods. Min syrra har fått ärva min gamla 3G, drygt ett år gammal, den funkar fortfarande helt okej. 4G bör ju då vara ännu bättre än 3G och därmed klara sig ännu bättre än bra.

Jag fick för nån timme sedan hem min iPod 60gb köpt från eBay, köpte medvetet "gamla" 60gb vilket innbär att jag fick med alla tillbehör. Iaf så betlar jag ungefär 4000kr, alltså ingen moms. Det gäller att köpa från rätt kille.

Ursprungligen av Nicke:

Jag kör en hel del ljudböcker och mina bokmärken är kvar efter det att den går in i djupsömn.

Men sen kanske det är så att 60gb inte fanns som 3G heller.

När du kopplar in den till datorn, står det då på ipoden "okej att koppla från" efter ex antal sekunder (utan att du rört den)?

om svaret på den frågan är ja, så hade jag troligtvis samma problem, jag skickade in iPoden och fick en ny.

jag köpte en 4g 40gb i höstas för 3200kr inkl frakt från ebay. då kostade den 4200kr i sverige. iaf så slapp jag alltså undan tull o allt sånt. jag tror det är ganska vanligt att man slipper det, iaf 50/50.

erik, erik, nu är det så att jag inte har järnkoll på det här med vad som är apple stores etc. så jag frågade här. jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det erik.
för att återkomma till min fråga, så undrar jag då om det skulle kunna finnas någon apple concept store, eller vad de kallas. vad jag har fattat så är det också apples butik men det säljer inte alla produkter. Var kan man kolla upp om det finns en sån? för såna finns det väl på lite fler ställen?

men dom räknar inte med det. är väl inte så svårt att förstå att vi i sverige har högre moms? om folk slutar rösta på sossarna kanske du skulle kunna köpa din ipod 20gb några hundralappar billigare.

Någon här inne som har koll på ifall det finns en Apple Store i Dubai.
Om det nu är så att det finns en där så bör väl Storen isf ha fått in nya Photos?
Det vore isf väldigt trevligt med tanke på att deras valuta, vad jag vet, är direkt kopplad till dollarn.

det brukar ta en vecka. dom skickas alltid till holland.

jag fick också en ny förut, hold knappen på den var också väldigt konstig, gick liksom inte hela vägen. visst funkade den, men irriterande var det. jag har förövrigt skickat in ännu en på service nu, får väl en ny, hoppas allt funkar på den.

lönar sig att ta en tripp till usa o köpa upp sig på lite kläder och prylar

Min iPod visar "okej att koppla från" när jag sätter den i dockan. detta gör den alltså direkt. i.o.m. det så kan jag inte göra något med ipoden från datorn så att säga, dom har liksom ingen kontakt. själva ipoden visar den klassiska mappen med ett utropstecken på.
UPS hämtar min iPod imorgon.