Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
matber

matber

Medlem
  • Registrerad 2004-12-16
  • Senast aktiv 2021-03-16
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen matber har skrivit i forumet.

Nu har det gått några månader. Har det hänt nåt? Polisanmälan? Har du kvar piratkopian?

Jag fick min idag. Håller med om kritiken. Buggig programvara som hänger sig hela tiden. Efter att ha kopplat in antennen fick jag in 18 kanaler, men bara betalkanaler! Kan alltså inte se nåt alls. Försöker hänga den i gardinstången och elementet som nån sa, men det hjälper inte heller...
(har en PB G4 1,5 GHz, OSX 10.4.9)

Edit: Nu hängde jag antennen lite annorlunda och fick in tv4 (men fortfarande inte SVT-kanalerna), men programvaran fortsätter att hänga sig konstant!

Edit igen: Nu körde jag med MediaCentral (fåtölj-ikonen) istället för The Tube (Stol-ikonen), och fick in SVT. Programvaran fortsätter att krångla, men nu kan jag iallafall se både ettan och svt24 som har sändningar. Enda klagomålet för tillfället är väl att jämställdhetsministern figurerar i rutan (nån interpelation från riksdagen på svt24). Och vad hon säger låter dumt!

Senast redigerat 2007-04-26 16:50

hallgren kom igen nu! vi vill ju veta. Vad kan vara viktigare just nu än tubstickan!?

Beställde också en tubstick. Kunde inte vänta. Får testa den och se om den är värd att behålla, i så fall ringer jag Kiruna!

(Har inga planer på en politisk karriär, fast sånt vet man ju inte... sitter nu som ersättare i en kommunal nämnd, så vem vet... om fjorton dar kan man ju vara typ språkrör )

Ursprungligen av Mikael E:

Ja! Eftersom det är en tv-mottagare så ska du betala tv-licens. Det är själva innehavet av mottagaren som räknas som licensgrundande.

Saxat från radiotjänst:

Hm, så det spelar ingen roll alltså var man befinner sig när man ser på tv. Det kan inte gå på universitetets tv-licens om jag befinner mig på universitetet...

känner mig snål...

Måste jag betala tv-licens för en sån pinne? Jag tänker att jag ska ha den till datorn på jobbet, det är min privata dator och jag själv som köper tubestick, men jag sitter på jobbet (universitetet) och ser på tv! (Jag har alltså ingen tv hemma och betalar därför ingen licens, men vill gärna fortsätta att både ha och äta kakan - alltså både slippa betala och samtidigt göra rätt för mig...).

Ursprungligen av FnuX:

Du har ju Miglias TVMini Express som i princip kostar lika mycket som tuben och är samma mjuk och hårdvara.

http://www.ishop.nu/index.php?sida=16&id&prodid=420&shop_kategori=70&shop_h_kategori=72

Jo men... jag får väl citera någon härovan: Tack för tipset föresten men hakade upp mig på restnoterad...

edit: dessutom känner jag mig lite osäker på iShop. Har inte hört talas om dem förut.

Ursprungligen av hallgren:

Jag fick ett mail om att Tubestick går att beställa igen, och jag har alldeles nyss skickat iväg en beställning. 52,45 euro stannade det på med frakt.

Schysst! "Delivery will be handled by UPS. The average shipping time is 1-3 working days." står det på deras site. Då väntar jag några dagar och hoppas på en snabb recension från
dig innan jag lägger min beställning. (Det tycks inte finnas nån svensk åpterförsäljare!?)

Vad blev det för någon? Jag är själv ute efter en bärbar, fast jag behöver nog 160 GB och helt klart med FireWire... Lurar på iomegan som du länkade till, fast 160GB varianten då.

Ursprungligen av Darkis:

eftersom ni är så satans trångsynta, så föreslår jag ni alla ringer apples tekniska support och frågar,
för jag lär juh med all säkerhet snacka bajs för jag vet inte alls vad jag snackar om

Är det så att Darkis har RINGT apple support och beställt nya, och så har de där GLÖMT att begära kontokortnummer? Vi andra har iallafall använt martin_stenmarks shyssta manual med länkt till apples hemsida.

Så, det finns ingen lösning på problemet med två datorer och en iPod Shuffle då?

Ursprungligen av anjuna_beats:

man köper ju hellre en 1 GB Nano nu ju!

Mm, fast en shuffle kostar ju 500 spänn mindre... eller 2/3 av vad en nano går på.

Men, är det så farligt egentligen med repor? Jag har ingen nano än, men kommer skaffa. Själv är jag lite förtjust i patina och har inget emot lite repor. Men om de riskerar att förändra/försämra funktionen på nanon är det ju inte bra. Tex om displayen blir så repig att det är svårt att se.

Skriv gärna och berätta hur det gick!

Tycker det är bra att utmanare kommer. När ska apple fatta att vi vill ha iPods med FM-radio och röstinspelning?