Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
svinto_deluxe

svinto_deluxe

Medlem
  • Registrerad 2004-09-11
  • Senast aktiv 2008-02-16
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen svinto_deluxe har skrivit i forumet.

Känns som att fjärren är bästa tillbehöret.

Ursprungligen av Hemulenavpjatt:

Den säger att min garanti har gått ut, jag har bara haft den i en månad.

Butiken du köpte den i kanske inte har informerat Apple om inköpsdatumet, du kan då ringa till Apple, och skicka in kvittokopia så bör det ordna sig ändå. Om du vill slippa skicka kvitton bör butiken där du köpt din enhet kunna hjälpa dig med reparation/utbyte av hörlurarna.

Det blir nog rätt svårt att få tag på en iPod-kontakt. Lättare isf med en trafo med USB-port på...

Ursprungligen av Archduk3:

Kanske ett problem som hänt förut. Men när jag sökte hittade jag inget om det. Min iPod 40 gig är helt död. Ingen reaktion vad man än gör. Inte laddare, inte reset, inte koppling till datorn, verkligen ingenting...

Nu är det helg så jag kan inte ringa support men någon som löst detta utan service. Har ju sparade saker där.

Hjälp uppskattas

//C

Jag har råkat ut för samma sak.. min ska in på service/utbyte. Om du har värdefull data på din iPod kan du ju köpa en till likadan och bryta upp båda och växla hårddisk mellan dem... om detta är svårt eller lätt eller funkar kan jag inte svara på, men det känns som enda sättet..

Ursprungligen av SixtenStolpskott:

Vet att jag borde låta bli att kommentera men nog finns det snyggare färgval än svart/silver?

Det finns en väldigt bra artikel på webbplatsen iPod.se där det står om vilka färger den finns, annars står det säkert på tillverkarens hemsida!

Ingen version av Microsoft Outlook Express har kalenderfunktion. Däremot har Microsoft Outlook kalenderfunktion i alla versioner, Entourage likaså.

Är du säker på att betygen inte lagras i själva mp3-filen, det finns ju utrymme för det i id3 2.0-taggen... och isf är det ju bara att radera hela biblioteket och sen dra in mapparna där musiken ligger och släppa till vänster, under biblioteket, då läggs de både till i biblioteket och som spellista..

Ursprungligen av PartyYoYo:

tjenare!
1- vill kunna spela hyfsat MASSOR av musik så att man slipper sitta på bussen och tänka "fan jag tog inte med den skivan idag"

Det finns iPods med olika mycket lagringsutrymme, från 4GB med iPod mini till 60GB med iPod Photo.

Ursprungligen av PartyYoYo:

2- vill kunna ha användning av den även fast jag inte har så många mp3or på min dator (har modem), alltså kunna lägga in cd-spår men även behålla cd-kvalitet på ljudet.(hyfsat)

Det enklaste är om du har jättemycket plats på din hårddisk och lägger över alla dina CD-skivor till datorn, antingen som MP3-filer, eller AAC-filer och sen synkar dem till iPoden med iTunes. (Medföljer / går att ladda ner från www.apple.se)

Ursprungligen av PartyYoYo:

3- kunna använda den som ett komplement till min stereo, men jag antar att det har något med tillbehören att göra, som en dockstation eller liknande....

Du behöver en sladd med hörlursplugg i ena änden och RCA-kontakter i andra. Finns att köpa från Apple, Teknikmagasinet, Clas Ohlson, Siba, Onoff, osv. Om du vill ha trådlös fjärrkontroll till den finns ett antal olika.. möjligtvis vill du även ha en docka så att du inte behöver koppla ur hörlurarna och koppla in stereosladden för att lyssna i din stereo, utan bara sätta iPoden i dockan, Apple har isf ett kit med docka + hörlurs/rca-sladd om du inte redan har en docka, isf kan du använda den.

Ursprungligen av PartyYoYo:

4- knappt behöva veta att den finns där, den kommer ju uppenbarligen ta mindre plats än både en MD och en cd-walkman, men har man en gång blviit bortskämd med en minimal spelare så fortsätter det ju gärna så....

iPod mini är tydligen jätteliten, vanliga iPod är ungefär som ett väldigt slimmat cigarrettetui, iPod 40GB och iPod Photo 40/60GB är någon millimeter tjockare.

Du kan ju gå in till en butik som säljer den och kolla. Teknikmagasinet och Siba är väl de som har störst täckning i landet, i Stockholm, Malmö och Göteborg finns ju mer eller mindre dedikerade Apple-butiker..

Körs iPod.se och 99mac på en pc?!?!?! (jag tyckte mig se något om c:\...iis...)

Ursprungligen av Taimaz:

Men! om jag laddar hem 30 nya låtar i min musikmapp som redan innehåller 800 låtar! Hur kan jag lägga till alla dom där 30 nya låtarna utan att behöva memorisera varje låt och manuellt lägga in låt för låt i iTunes biblioteket? förstår ni frågan nu? några verkar missuppfatta... flåt om jag är otydlig.

Dra in hela mappen så lägger iTunes bara till dem som inte redan finns med. Om de ligger i en egen mapp så drar du in den också. Kakbit!

iPod G4 20 GB går att ladda med USB 2 om USB-porten ger ström, det är inte alls som gör det.
Om du har USB 1.1 och ansluter din iPod kommer Windows informera dig om att du inte har ett höghastighetsnav. Ett USB 2-kort till stationär dator kostar ca 250 kronor.

Ursprungligen av mindjiver:

Det funkar väl ändå nu? Jag gör jag ju hela tiden.

Hur gör du då?

Ursprungligen av Kellogs:

Att då kan du få precis det du var ute efter förutom minimera till taskbaren...har du testat Ctrl + m
fin minimering anser jag.

Hur hjälper det mig att pausa en låt när jag är i ett annat program?

jag vet inte riktigt vad du lyssnar på, men åtminstone min ipod (g4) klarar att driva ett par sennheiser hd-595 utan problem med bra bas, visserligen inte våldsamt högt på högsta volym, men väl tillräckligt. inte riktigt lika mycket bas som i porta pro och inte lika högt..

Ursprungligen av Kellogs:

Jag tror att Samurize har iTunes kontroller som går att ladda ner...

Vad har det med saken att göra?