Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
knuski

knuski

Medlem
  • Registrerad 2004-09-16
  • Senast aktiv 2009-07-27
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen knuski har skrivit i forumet.

Jag har också problem med det! kommer upp ngt felmedelande när jag håller på att installera det, nåt om inte tillräckligt med utrymme men det stämmer inte... jaja får ominstallera den gamla

Hej, nu har min iPod krashat igen,, skrev ett inlägg tidigare om att den låste sig och inget gick att göra.. men nu är det ännu värre. Ipoden började dampa när jag satte igång en låt. den gick igenom hela albumet utan att spela en låt och sedan gick den till huvudmenyn.. jag startade om den och då kommer Aplle logan upp. Sen brummar den lite för att sedan visa upp en mapp med en varningstriangel framför med ett utropstecken i mitten. sedan stänger den av sig helt efter ca 10 sek. Fungerar inte heller att koppla ihop den med datorn, då visar den samma sak fast mappen med triangeln visas under en längre tid, sedan kommer det upp skylten ikoppla ej ifrån. sedan stänger den av sig och gör om samma sak igen. har läst lite på forumet med folk som verkar ha haft samma problem men inga svar har kommit. Hittar inget på Apples hemsida heller.
vad ska jag göra?

Batteriet tog slut och sen laddade jag upp den igen. Nu funkar den som det ska igen, men fan va jobbigt om det kan hända sådana grejjer lite när som. !!!!!

Yes har provet det, både utan och med laddare i. STEN DÖTT! fan

Ursprungligen av Jonas Martin:

Har du testat att göra en "Soft restart"?
Om inte fungerar är det nog bäst att ringa Apple suporten och berätta dina problem så borde dom kunna hjälpa dig

Och vad är en "soft restart"?

Holler!

För 5 dagar sedan (28 okt) så började min iPod krångla. Först så när man använde hjulet så hade den en tendens att hoppa uppåt hela tiden. ifall man bläddrade i artister nedåt så kunde den hoppa upp 2 lite då och då. Sen 5 minuter senare fungerade det inte att scrolla med hjulet alls. Jag startade om den och sedan efter en liten stund gick det inte att scrolla alls igen. samma sak flera gånger jag testade. Lämnade den ifred över natten och allt fungerade som vanligt fram tills idag (3 nov). Satt och lyssnade och bytte låt och där fastnade den och låste sig. Låten började aldrig spelas och nu några timmar senare står den på samma läge. Precis som det ser ut innan iPoden ska börja spela upp låten. Fast det händer inget. Går inte att stänga av. Händer inget när jag drar ut sladden till fjärrkontrollen. Satte i den i dockan men inget hände där heller. I iPod startades inget som de brukar göra. den är som helt låst. vad ska jag göra? Någon som har haft samma problem?
Har en iPod 40gig 4g.

/david

Jag hade inte heller nåt fodral till min 4g 40gig iPod så jag gjorde också mig en egen.
köpte tyg för 10 kr och sydde den här lilla fickan, fungerar perfect!

Ja det som är jobbigt med ett par rejäla lurar är ju att de är väldigt stora och klumpiga om man jämför mot ett par snäckor. "Kontakten" på v700 är ju typ dubbelt så lång som fjärrkontrollen så där uppstår de lite problem var man ska fästa fjärren. Nån som har nåt bra förslag?

Ursprungligen av erreth:

har också funderat på MDR-700DJ menpengarna räckte inte så det blev ett par MDR-V300.. båda är sjukt snygga.. dj lite större men stejligare.. den enda som är synd är att sladden är 2 meter och fyller upp hela fickan

på v700 och v500 är sladden skruvad. svinlång utsträckt men inte alls lika jobbig som påv300.

sätt en etta framför borde funka,.

vad hade du för försäkring? vad kostar den?

Ursprungligen av Archduk3:

Ja, och du är nöjd?!

jag är tycker de nämligen var mycket över förväntningarna, trodde se skulle likna V500 men de har inte en enda sak gemensamt.

eller de har det, fast att V700 har förbättrat de

//C

jag köpte med ett par sony mdr v700 tillslut. hade förut mdr v500 och skillnaden är enorm, v500 har inte alls samma ljudkvalite på något sätt. v500 är som v300 fast större. så köp v300 eller v700 är mitt råd.

Ursprungligen av Goatsy:

Detta sa Apple då jag rådfrågade angående batteritiden :Ladda ur batteriet helt, ladda det helt och välj sedan ett album som du sätter på repetition.
Ingen Belysning,Ingen Eq. Då skall den spela 8-10 timmar. annars får du kontakta Apple för service....

Lycka till.
Jag har köpt Belkins Battery Pack samt laddbara batterier..... nu slipper man vara orolig. Den blir ju lite klumpigare men det är det värt

är det 4G modellen av 20 gig du snackar om eller?
drar ett par feta hörlurar mer batterier än snäckorna/ isf hur mycket?
är de nån skillnad i 40gig och 20gig i batteritid, på 4G modellerna asså.

jag har ett par V500. Andra paret. Det första gick sönder och jag fick nya på garantin (gick sönder i bågen vid lurarna). Nu har de andra paret också pajjat på samma sätt. Ganska bra ljud i dem men inte tillräckligt enligt mig, basen är inte tillräcklig. Vad finns de för lurar förutom V700 som är bättre än V500? Nån som kan uttala sig om skillnaden i ljud i ett par Porta Pro mot V500?

Båda mdrv-500 och 700 har snurrad sladd som en lång fjäder. men den är även den för lång känns det som.