Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johannes

Johannes

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2002-06-26
  • Senast aktiv 2010-01-31
  • Antal inlägg 155

Foruminlägg

De senaste inläggen Johannes har skrivit i forumet.

Bilden jag hade vid förra omstarten slutade på .gif. Men jag skall läsa på den där KBase-artikeln. Annars får jag väl ge mig på att logga in som root.

Tack för hjälpen båda två.

Det har inte rättats till i 10.2.6 i alla fall. Jag får fortfarande detta mystiska fel. Jag skall exprimentera med att byta bakgrundsbild. (Vilket rent logiskt verkar helt skruvat att det skulle höra ihop.)

Min iMac Rev A väsnades faktiskt ganska mycket redan när den var ny, både HD och fläkt. Det var extremt skönt att byta till en DV SE 500Mhz som var knäpptyst. Nu har jag en 17" 800 Mhz och den enda nackdelen med att byta var just att även denna faktiskt låter litegrann även om det är ytterst lite.

Citat:

Skrevs ursprungligen av Adrian B
Vad gäller namnet: är det inte dags att skrota "Power" och "G"-biten i PowerMac överhuvudtaget? Kanske något helt nytt namn istället, för att visa på den stora skillnaden?

SuperDuperMegaMac, absolut!

Tack tsz! Funkar ju utmärkt i Terminalen och med GUI-versionen börjar det ju bli riktigt användarvänligt. Keep up the good work. Det här kommer ju att bli riktigt lysande tidsnog.

Men man kan som sagt undra hur Apple har tänkt. Släpper det en funktion som blir grymt lätt att missbruka (om man nu vill kalla det det) så är det ju en tidsfråga (i det här fallet kort tid) innan verktygen för att det skall ske utvecklas.

Majorna, eller!

Smaken är som baken. Men personligen skulle jag nog hellre limma ihop lite plexiglas själv. Eller ännu hellre lägga en telefonkatalog under skärmen.

Slänga ut Classic?! Hur tänker ni då? Ingemar har ju inte portat Ingemars skiing game till OSX än ju...

[ 31. januari 2003, 00:08: Meddelandet ändrat av: Johannes ]

iDVD 3 kommer väl inte att bli nerladdningsbart, om jag förstod vad Jobs själv sa på keynoten?

Det var inte en husvagn Lindeman hade, det var en timmrad andelsfjällstuga där timmret var så grovt att det inte gick att nå runt det med remmen...klockremmen, alltså...

Vi skulle kunna skryta om alla G4or vi har kylt...

Jag älskar formatet och skärmen och datorn är i övrigt bra. Köp!

iMacar (lampfötter) har ingen startknapp någonstans på framsidan. Att behöva sträcka sig runt foten är småirriterande. (Även om det är sällan den är avstängd.)

Själv har jag en väska tovad av fårull till min PowerBook 170. Hela ekipaget känns svårt gammalt och genuint.