Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
minimunk

minimunk

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-11-02
  • Senast aktiv 2007-11-26
  • Antal inlägg 84

Foruminlägg

De senaste inläggen minimunk har skrivit i forumet.

Att ni enns vågar. Usbkortet i din burk trycker alltid ut lika mycket ström, men en nätadapter som är gjord för en specifik produkt kan leverera en helt annan spänning. Kanske klarar jens of sweden spelaren av mer än vad en vanlig usb kan erbjuda, och för att ladda den snabbare så krämar man på mera när man själv kan reglera det i nätadaptern.

Jag tror absolut inte att din ipod mår bra av detta, och om något skulle hända och de ser att komponenter har tagit stryk genom att den fått för hög spänning i sig via laddning så räkna inte med att garantin gäller.

En ny nätadapter är småpengar jämfört med vad en ny ipod kostar.

Det jag tror att apple fixar till härnäst för att hålla sig kvar på marknaden och anses ha bäst spelare är: bättre batteri, större/bättre skärm, mycket bättre tvout så man faktiskt kan kolla på shyssta filmer, radio, kamera.

Men om man kopplar till tv, skulle vilja veta vilken som ger bäst bild generelt. Det mest intressanta är ju vilken som ger bäst bild på tv. På den där lilla skärmen kan det ju vara nästan vilken kvalite som helst.

Detta har varit uppe förr. Om du konverterar till h264/768 kbits så uppstår felet ibland. Välj att konvertera med tex h264/512 kbits istället.

Ursprungligen av BoghaBoh:

man kan ju alltid spela in genom sina hörlurar.. det funkar okej. men de visste ni säkert.

Huh? Hur?

Spyder: som tekniker så vet man hur en normal hårddisk är uppbyggd, hur en liten "kudde" blåser upp sig under läs- och skrivhuvet, och vilka förödande konsekvenser det skulle få om hårddisken skulle få en smäll eller skakas så att huvet fysiskt kommer i kontakt med själva skivan i disken.

Självklart är det när de är i drift som de är känsliga, eftersom armen som håller i läs- och skrivhuvet ska vara säkert låst när disken inte används. Jag vet inte hur det är för dig, men åtminstonde min ipod är igång och snurrar när jag lyssnar på musik under mina cykelturer

fredrik_thn: Se det såhär istället; Om du köper en bil i vetskap om att lacken är dålig och förmodligen kommer att lossna inom några veckor, har du fortfarande rätt att reklamera då?

Du vet nu att ipoden lätt blir repig, men väljer ändå att köpa en (?)
Det måste ju tolkas som att du tycker att det är okej och inget problem. Eller?

Ursprungligen av PeterM:

Det sitter väl en "standarddisk" i?

Det hoppas jag verkligen inte. En vanlig s/ata-disk är extremt känslig för skakningar och skulle förmodligen inte klara många joggingturer.

För mig lägger sig videorna i biblioteket i itunes med all musik, ja. Men jag kan även se alla videofilmer under "Videor" i mitt itunes. Förstår inte riktigt vad du vill åstakomma, men där ser du ju bara dina videofilmer om det är krångligt att leta upp dem i vanliga biblioteket.

Jag har lagt över långfilmer utan problem. Satt och tittade på shrek 2 på ipoden idag utan problem

Ja, du borde sattsa på någon form av skydd för den. Jag har använt det läder fordral som följer med och det har funkat bra än så länge. Men den blir repig väldigt lätt.

Ursprungligen av xtrem:

jag testade precis min och den låg och spelade i ca 2,5-3 timmar

Vilken kvalite/format på filmen? Och är det 30 gb, eller 60? (känner mig nästan lurad, och vill absolut inte skicka tillbaka min nya kärlek..)

Edit: Vilka lurar hade du inkopplade, och hur hög volum?

Det är bra att fodralet är tajt. Sitter helt perfekt

Ursprungligen av j0akim:

jag satt för övrigt och åkte tunnelbana hem idag och kollade på one tree hill. perfekt! tanken som slog mig var att rippa sina southpark dvds och kolla på när man reser, perfekt längd osv

Huh? Hur får du batteriet att räcka så länge?

Min ipod dör efter ungefär en timmas filmtittning på ipodens skärm.

Nej du kan inte ladda in dem direkt. Först måste du rippa dem och koda om dem till antingen mpeg-4 eller .mov.