Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mr. Mango

Mr. Mango

Medlem
  • Registrerad 2004-06-22
  • Senast aktiv 2007-01-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Mr. Mango har skrivit i forumet.

Akta er, skulle använda min vita iBook som komplement till PC:n, sen dess har jag bara rört PC:n för att spela spel... Och just det, köpte macen tack vare min iPod G3, efter en tid i 99macs forum.

Byt till G4, den extra batteritiden och det mer stilrena yttret är skäl nog. Det är värt att vänta lite längre på den...

En 4G? Det stod visserligen "leverans nu!" men kunde aldrig tro att det skulle gå såå snabbt...

Vad gäller batteriet så finns det en hel del skrivet om det. En kortfattad guide på svenska hittar du här: http://www.ipodstyle.se/forum/showthread.php?t=43

Du kan inte sortera i mappar eftersom iPoden inte använder mappar för att sortera utan en s k databas. Dessutom måste du använda ett särskilt program som iTunes eller Ephod för att föra äver dina låtar. Se till att ID3-taggarna (där lagras info om artist/låtnr/skriva/gengre osv) för din låtar är ok. Det kan du göra genom att föra över låtarna till iTunes, markera en låt och sen välja visa info. Om dina taggar är ok är det lätt att sortera sen på iPoden.

Sen kan du alltid skapa spellistor med vissa låtar och listorna till vad du vill, typ som jag: gym, dans, cykling och lugn musik.

AppleStore Online!

Ursprungligen av Evrion:

*sitter och F5:ar hela tiden :D*

Får väldans hög volym på min stero då...